ÖRÜMCEK AĞI ESTETİĞİ İLE AMELİYATSIZ YÜZ GERME

ÖRÜMCEK AĞI ESTETİĞİ İLE AMELİYATSIZ YÜZ GERME
Yüzümüz genellikle yaşlanmanın ilk belirtilerinin ortaya çıktığı bölgedir.

Zamanın etkisi ve yüz veya vücudunuzun herhangi bir bölgesinde oluşmuşsa, genç ve sağlıklı bir yüz için artık cerrahi yöntemlere başvurmaya gerek yok. Örümcek ağı ve ip tedavisi ile yüz ile dekolte bölgesini cerrahi yöntemler kullanmadan germek, genç ve diri bir görünüme kavuşmak mümkün. Liv Hospital Ankara Deri ve Zührevi Hastalıklar Uzmanı Prof. Dr. Başak Kandi, cerrahi yöntemleri tercih etmeyen kişilerin örümcek ağı ve ip tedavisiyle sarkma ve kırışıklıkların giderildiğine dikkat çekti. Prof. Dr. Başak Kandi, “Örümcek ağı ve ip tedavisi ile yüzün eskiden var olan yere oturtulması sağlanıyor. Ayrıca yüz ve boyun sarkmalarını toparlamak amacıyla kullanılan bir yöntem örümcek ağı ve ip tedavisi.” diyor.

Yüzü eski haline döndürmek mümkün



Yüz ya da vücutla gençleştirmede önemli olan şey, bölgenin doğal yapısının ve ifadesinin bozulmaması. Örümcek ağı ve İp tedavisi ile bakış ve ifade değiştirilmeden, sadece yaşlanmanın verdiği sarkmanın tedavi edilmesi amaçlanıyor. Cilt yaş ilerledikçe, yerçekiminin etkisine ve güneş hasarına bağlı olarak gergin yapısını kaybediyor. Fakat bunu tersine çevirmek mümkün. Amaç, yüz ovalini tekrar yakalamak, çene üçgenini tekrar oluşturmak, boyundaki sarkmaları toparlayabilmek, elmacık kemikleri ve dudak kontürünü belirginleştirmek, dudak üstü ve dudak altı çizgilerini yok etmek, botoks yaptırmak istemeyen hastalarda kaş kaldırmak, kol altı ile bacak içi sarkmalarında, yaşla beraber dirseklerdeki ve diz kapaklarındaki çizgileri yok etmek.



Problemli bölgelerinizden 30 dakikada kurtulun

Örümcek ağı ve ip tedavisi adı verilen bu yöntem ile özel ipler kullanılarak, meydana gelen sarkmalar ve kırışıklıklar giderilebiliyor. Cerrahi uygulama yapılmadan cilt daha gergin ve genç bir görünüme kavuşuyor. Örümcek ağı ve ip tedavisi ortalama 30 dakika sürüyor. İşlem sırasında anesteziye gerek olmuyor ve uygulama lokalanestezik kremlerle, genellikle 35 ile 70 yaş arası gruba yapılıyor. Ancak yöntem 25'li yaşlarda da uygulanabiliyor. Çünkü ip yöntemiyle geniş yüzlerin daraltılması da mümkün. Eğer kişi çok geniş bir yüz yapısına sahipse ve durumdan rahatsızsa, daha üçgenimsi bir yüz şekli elde edilebilir. Bunun dışında yüzünde sarkması olan herkes bu yöntemden faydalanabilir. Örümcek ağı ve ip tedavisi sırasında herhangi bir kesiğe ihtiyaç duyulmaz. Ayrıca tedavi olan kişi uygulamadan hemen sonra günlük yaşamına geri dönebilir. İşlem sırasında kullanılan ip, uzun yıllardır bilinen bir materyal olduğu için güvenliği çok yüksek, hastaya hiçbir şekilde zarar vermeyen ve yan etikisi olmayan bir malzemedir. Fakat işlem sırasında kişinin hassasiyetine bağlı olarak morluklar ortaya çıkabilir ama bu morluklar birkaç gün içerisinde kayboluyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.