ORTAK PAYDA İLKADIM

ORTAK PAYDA İLKADIM
İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş;’’İlçemize hizmet veren tüm muhtarlarımız benim başımın tacıdır. Bizim ortak paydamız İlkadım. İlkadım’ı hak ettiği hizmetle buluşturmaktır’’şeklinde konuştu.

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla İlkadım’lı muhtarlarla buluştu. Ihlamur Kafedeki buluşmaya çok sayıda muhtar ile belediye meclis üyeleri katıldı. Masaları gezerek tek tek selamlaşan ve sohbet eden Demirtaş, ''Muhtarlarımız benim başımın tacıdır. Bizim ortak paydamız İlkadım.'' şeklinde konuştu.

zzzzzzzzzzzzz.jpg

İLKADIM SAMSUN'UN KALBİ
İlkadım ilçesine hizmet etmenin bir ayrıcalık olduğunu belirten Demirtaş, düğünde cenazede ve hizmette mahallenin her şeyi olan muhtarların görevlerini özverili şekilde sürdürdüklerini söyledi. Mahallelerin bütün sorularının önce muhtarlara geldiğini dile getiren Başkan Demirtaş;  “Muhtarlığın ne kadar zor olduğunu en yakın bilenlerdenim. Her zaman halkla iç içe olmaya özen gösteriyorum. Mahallelerdeki sorunların çözümünde muhtarlarımızın görüşlerini her zaman dikkate alırım.'' dedi. 

eeeeeeeeeee.jpg

KALKINMA MAHALLEDEN BAŞLAR
Ekonomik ve sosyal kalkınmanın yerelden başladığına da dikkat çeken Demirtaş,''Şehirlerde Muhtarlar belediyelerimizin direk çözüm ortağıdır. Vatandaş önce muhtara sonra ilçe belediye başkanına geliyor. Eğer hedefiniz vatandaşa hizmetse muhtarlarla çalışır ve hizmeti birlikte götürürsünüz.'' diye konuştu. Samsun Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Öztürk ise "Bizleri bir araya getirerek sorunlarımızı dinleyen Başkanımıza şahsım ve tüm muhtar arkadaşlarım adına sonsuz teşekkür ediyorum" dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.