Ortak akıl buluşmaları tüm hızıyla sürüyor

Ortak akıl buluşmaları tüm hızıyla sürüyor
Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, ortak akıl buluşmalarında ilçedeki tüm kesimlerle bir araya gelmeyi sürdürüyor. Başkan Kılıç bu kapsamda Kızılırmak Sanayi sitesi esnaflarının davetine katıldı.

Sanayi sitesi içinde bulunan Kızılırmak Düğün salonunda gerçekleşen toplantıya, Ak Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, Ak Parti İlçe Başkanı İbrahim Semiz, Bafra Belediye başkan Yardımcısı İsmail Kurt, Kızılırmak Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı D.Ali Yücel ve Kızılırmak Sanayi Sitesi esnafları katıldı. 

‘ESNAFIMIZIN BEKLEDİĞİ ÇALIŞMALAR İÇERİSİNDEYİZ’
Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, “Günümüz şartlarından yola çıkarak, şehir merkezinde imalat yaparken zorlanan fakat organize sanayiye kadar da gidemeyecek kadar da büyüyemeyen esnaflarımızın orta ölçekli bir imalat bölgesinde olması için önemli bir çalışmamız var. İçeriğinde sosyal alanlar, endüstri okul alanı, belediye hizmet alanı, otoparkı ve benzin istasyonu olan bir yer tasarlıyoruz. Şehir planlamacı ve haritacı arkadaşlarımızla uzun süredir bu proje üzerinde çalışıyoruz. Elbette ki orası hazırlandığında mevcut alanın kapanacağı yönünde ortaya çıkacak doğru değil. Amacımız şehir merkezini birçok alanda rahatlatmak. Fakat hiçbir esnafımızı mağdur etmedik” dedi.

‘İLÇEDEKİ POLİS SAYISINI ARTTIRACAĞIZ ‘
Toplantıda söz alan Ak Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı ise, Bafra’da narkotik şube açılmasının ardından yine bölgede eksikliği hissedilen konularla ilgili çalışmalar içerisinde olduklarını belirterek, Bafra’da görev yapan polis sayısının artırılması yönünde söz aldıklarını ifade etti. Milletvekili Kırcalı, Ağız ve Diş sağlığı hastanesinin yapılması ve mevcut Jandarmanın şehir dışına taşınması hususunda da çalışmaların sürdürdüğünü belirtti.
Kapsam, içerik ve sürekliliği bakımından ilçede ilk kez hayata geçirilen toplantılarda, toplumun her katmanından görüş ve öneriler dinlenmesi amaçlanıyor.
Köksal Öner
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.