Ortak Akıl Buluşmaları Devam Ediyor

Ortak Akıl Buluşmaları Devam Ediyor
Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç göreve geldiği andan itibaren hayata geçirdiği, oldukça dikkat ve takdir toplayan Ortak Akıl Buluşmalarına devam ediyor.

Alparslan Türkeş Parkı Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen toplantılarda Başkan Kılıç ve ekibi bu kez Bafralı Müteahhitlerin bir kısmı ile bir araya geldi. İlçede görev yapan Müteahhitler ile gerçekleştirilen istişare toplantısına Ak Parti Bafra İlçe Başkanı İbrahim Semiz, Belediye Başkan Yardımcısı Şaban Yüryaşar da katıldı.

“TÜM MÜTEAHHİTLERİMİZLE GÖRÜŞECEĞİZ”
Bafra’mızı ilgilendiren düşünce ve tavsiyelere her zaman ihtiyacımız var tüm kesimlerle bir araya gelmeyi sürdüreceğiz şeklinde düşüncelerini ifade eden Başkan Kılıç, “Ortak akıl buluşmalarımız kapsamında bu günde ilçemizde bulunan müteahhitlerimizin bir kısmı ile istişare yaptık. Daha fazla kişiye söz hakkı verebilmek adına Bafra’mızdaki müteahhitlerimizle gerçekleştireceğimiz toplantılarımızı ikiye ayırdık. Kalan müteahhitlerimizi de davet edip onlarında görüş ve önerilerini alacağız” dedi.

“HUKUKUN DIŞINA ÇIKMADAN ÇÖZÜM BULMAK”
Müteahhitlerimizin yaşadıkları sorunları kendi ağızlarından dinlemek için söz konusu toplantıyı tertip ettiklerini belirten Başkan Kılıç, “İlgili personelimize inşaat ruhsatı ve iskân raporu almaya geldiklerinde müteahhitlerimize hukukun ve kuralların dışına çıkmadan bir an önce sonuç alınması için gayret göstermeleri talimatını verdim. Bizler görevimizi yaparken ilçemizdeki müteahhitlerimiz ya da esnaflarımızın gözünden bakmaya çalışıyoruz. İnşaat sektöründe başta imar olmak üzere yapmamız gereken çok çalışma var. İmar affı ile beraber gelişmeler daha hızlı oldu. Devlet hastanesi civarında imara açılacak bölgedeki süreci hızlandıracağız. Buradaki yapılaşmanın Bafra’ya önek olacağına inanıyorum” dedi.

Belediye Başkanı Hamit Kılıç’ın göreve gelmesi ile birlikte ilçedeki Sivil Toplum Örgütleri ve Meslek gruplarıyla bir araya gelmeye devam ettiklerini belirten Ak Parti Bafra İlçe Başkanı İbrahim Semiz ise, “ Ortak Akıl Buluşmalarında bizler de teşkilat olarak bir eksiğimiz olup olmadığını gözlemliyor, beklentileri ve istekleri dinliyor çözüm noktasında üzerimize düşeni yerine getirmeye çalışıyoruz” dedi. Müteahhitlerle yapılan istişare toplantısı karşılıklı görüş alış verişi şeklinde devam etti. Başkan Kılıç ilçedeki diğer müteahhitlerle bir araya gelmeye devam edecek.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.