ORTA SAHANIN DİNAMOSU

ORTA SAHANIN DİNAMOSU
Yılport Samsunspor'un 32 yaşındaki orta saha oyuncusu görev verilen mücadelelerde elinden gelen performansı göstererek orta sahada takımına güven veriyor.

Sezon başından bu yana Yılport Samsunspor formasıyla kendisine verilen görevi iyi bir şekilde yerine getiren Ferhat Çulcuoğlu, TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta zirveye yerleşen Samsunspor'un gizli kahramanlarından birisi oldu.  Deneyimli oyuncu, yaptığı açıklamalarda, "Bu takımı şampiyon yapabilmek için tüm benliğimizle sahada savaşacağız. Ben bunun sözünü ilk geldiğimde vermiştim. Takım arkadaşlarımın adına da veriyorum. Biz bu sene ipi göğüsleyeceğiz” diye konuşarak kırmızı-beyazlı taraftarlara güven vermişti.

dsc0789.jpg

Güveni boşa çıkarmayan ve kontrollü oyunu ile görev bölgesinde sağlam bir oyun ortaya koyan Çulcuoğlu, kilit paslarıyla da oyunu açarak takımın hücuma kalkışına destek veriyor. Sezon boyunca 3'ü Ziraat Türkiye Kupası olmak üzere 19 maçta forma giyen deneyimli oyuncu, 1 gol ve 4 asist ile takımına katkı sağladı.

manset-3-009.JPG

FERHAT - GÖKHAN İKİLİSİ
Tecrübeli oyuncu, yine kendisi gibi sezon başında kırmızı-beyazlılara katılan Gökhan Alsan ile de iyi bir ikili oluşturdu. Birlikte oynadıkları maçlarda uyumlu bir görüntü çizen ikili, bu sezon Yılport Samsunspor'a orta sahanın vazgeçilmez isimlerinden oldular. Çulcuoğlu'nun göbekte ortaya koyduğu hırslı yapısı ile kendisine daha rahat hareket imkanı bulan Alsan, son maçlarda hücuma daha fazla katkı vererek skora etki etti.

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum