ORTA ALANDA FORMA MÜCADELESİ

ORTA ALANDA FORMA MÜCADELESİ
Kırmızı-beyazlı ekibin orta saha oyuncuları devre arası kampında teknik heyetten forma alabilmek adına kıyasıya mücadele edecek.

Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, devre arası kampı ile alakalı olarak yaptığı açıklamada, "Devre arasında özellikle kadro kalitesiyle alakalı takviye yapacağız. Bakış açımızı değiştireceğiz. İçeride dışarıda kiminle oynarsak oynayalım, kalitemizi sahaya yansıtırken bunu mücadele etmeden, savaşmadan, kavga etmeden futbol adına doğruları yapmadan ortaya koyamayacağımızı göz önünde bulunduracağız. Kazanmak için her şeyini sahaya yansıtan bir anlayışımız olacak" ifadelerini kullandı. Sağlam'ın futbolunda orta sahadaki dinamizmin hayati önem taşıdığı göz önüne alındığında oyuncular arasındaki rekabet üst düzey yaşanacak.

orta-1.JPG

BÜYÜK REKABET
Kampa sayılı günler kala mental olarak kendilerini hazırlayan orta saha oyuncuları, Sağlam'dan formayı alabilmek ve kırmızı-beyazlı camiada iz bırakabilmek için rekabet yaşayacak. Orta alana takviye yapması beklenen Yılport Samsunspor'da yaşanacak olan rekabetin sahaya en iyi şekilde yansıması için futbolculara kondisyon yüklemesi yapılacak.

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum