Örnek alınan belediye ‘ATAKUM’

Örnek alınan belediye ‘ATAKUM’
Başkan TaşçıAtakum İlçesinde ortaya koyulan yerel yönetim anlayışının, Türkiye’de birçok belediyeye ilham kaynağı olduğunu ifade etti.

Başkan Taşçı: Gereksiz eleştirenler de hayranımız!


Atakum İlçesinde ortaya koyulan yerel yönetim anlayışının, Türkiye’de birçok belediyeye ilham kaynağı olduğunu ifade eden Başkan Taşçı, gereksiz eleştirilere ise gülüp geçtiğini söyleyerek, “Biz, Atakumlular ne diyorsa onu dinleriz. Gereksiz adamların gereksiz eleştirileri, gizli hayranlıklarının ürünüdür” dedi.


Atakum İlçesinin geleceğini inşa ettiklerini söyleyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, rutin belediyecilikte rekorlarla dolu bir dönemi geride bıraktıklarına dikkat çekerek, sosyal belediyeciliğin de öncüsü konumuna ulaştıklarını kaydetti. Başarılı belediyecilik anlayışlarının temelinde ‘Az laf, çok iş’ düşüncesinin olduğunu söyleyen Başkan Taşçı, “Ayinesi iştir kişinin, lafa bakılmaz diyoruz. Biz milletimizin sesini dinliyoruz, boş adamların boş seslerini değil” dedi.

'ATAKUMLULAR NE DİYORSA, O'
Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, yapılamayanların yapıldığı ve birbirinden önemli projelerin Atakumlularla buluştuğu bir 4 yılı geride bıraktıklarını belirterek, “İlçemizin geleceğini inşa ediyoruz. Rutin belediyecilikte rekor nitelikte hizmetleri vatandaşlarımızla buluştururken, sosyal belediyecilik alanında hayata geçirdiğimiz projelerle öncü oluyoruz. Bu anlamda en büyük gücü vatandaşlarımızdan alıyoruz. Vatandaşlarımızdan aldığımız öneriler ve eleştiriler doğrultusunda projelerimizi hayata geçiriyoruz. Göreve geldiğimiz günden bu yana, siyasi hedefleri doğrultusunda bizleri eleştirenler de var tabi. Biz ‘Ayinesi iştir kişinin, lafa bakılmaz’ diyoruz. Eleştiriye açık bir yönetim anlayışımız var. Ancak gereksiz eleştirinin de gizli hayranlık olduğunu çok iyi biliyoruz. Şehrine bir tek çivi dahi çakmayanlar, şehrin geleceğini inşa edenleri eleştirince, bunun gizli hayranlık belirtisi olduğunu biliyoruz. Biz milletimizin sesini dinliyoruz, boş adamların boş seslerini değil” diye konuştu.

'İLHAM KAYNAĞI OLDUK'
Türkiye’de birçok belediyenin, Atakum Belediyesinin projelerinden esinlendiğine dikkat çeken Başkan Taşçı, “Eğitim ve Araştırma Hastanesi Atakum Hizmet Binası hizmet vermeye başladı. Ayrıca Osmanlı Hamamları ve Seyir Terası projelerimizi de tamamlayarak halkımızın hizmetine sunduk. Birbirinden önemli ve ilçemizde yaşayan herkesi yakından ilgilendiren 79 proje hayata geçirildi. Yerel yönetimlerde bir Türkiye markası haline geliyoruz. Birçok belediyenin ilham kaynağı haline gelen Atakum Belediyesi, halkına hizmeti her şeyin üstünde tutuyor. Bunun karşılığını da halkımızın bize gösterdiği destek ve duyduğu güven ile alıyoruz. Sürekli alandayız, hemşerilerimizle birlikteyiz. Atakumlu hemşerilerimiz emin olsun ki, bugüne kadar yaptıklarımız, yapacaklarımızın da teminatıdır. Bizim, Atakum’u Türkiye’nin yıldızı yapmak gibi bir hedefimiz var. Biz bu hedefe doğru yürümüyoruz, koşuyoruz” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum