ONUR'LU ÇARŞAMBASPOR ! 2-0

ONUR'LU ÇARŞAMBASPOR ! 2-0
Bölgesel Amatör Lig'de zirve ile olan takibini sürdürmek isteyen Çarşambaspor sahasında konuk ettiği Ünyespor'u Onur Ergül'ün attığı iki enfes golle mağlup etti ve rahat bir nefes aldı.

İKİ TAKIMDA KONTROLLÜ BAŞLADI
Ligde son oynadığı Kastamonuspor karşısında sahadan şanssız bir şekilde mağlup ayrılan Yeşil Beyazlı Çarşambaspor saha ve seyircisi önünde Ünyespor'u konuk etti. Karşılaşmaya her iki takımda kontrollü başladı. Rüzgarı'da arkasına alan Yeşil beyazlılar her geçen dakika rakip kalede etkili olmaya başladı. Çarşambaspor rakibi karşısında üst üste bulduğu net gol pozisyonlarını değerlendiremedi. Karşılaşmanın 35. dakikasında Yılmaz'ın yerde kaldığı pozisyonda maçın hakemi net penaltı pozisyonunu görmezden gelerek herkesi şaşkına çevirdi. Karşılaşmanın ilk devresi 0-0 eşitlikle tamamlandı.

ONUR'DAN ENFES GOLLER
Maçın ikinci yarısında ise sahada bam başka bir Çarşambaspor vardı. Galibiyet için rakibp kalede her geçen dakika etkili olmaya başlayan ev saihibi ekip ard arda girdiği pozisyonlarla golün adeta sinyallerini verdi. Mücadele'nin 70. dakikasında Ünyespor savunmasının büyük hatasını affetmeyen Onur Ergül topu ağlarla buluşturdu ve takımını 1-0 öne geçirdi. Bu golün ardından rakibi karşısında kalitesini ortaya koyan Yeşil Beyazlılar mücadelenin 79. dakikasında Onur'la ikinci golü buldu ve iyice rahatlı. Bu golün ardından oyunu rolantiye alan Çarşambaspor 90 dakika sonunda sahadan 3 puanla ayrılan taraf oldu. FOTO: EMİN İNAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.