Önümüzdeki Maçlara Bakacağız...

Önce Alaattin in sakatlanması sonra Nurullah Aslan ın kırmızısı oyunun tüm düzenini bozdu. En kötü beraberlikle ayrılacağımız deplasmandan hem de şu kritik dönemde eli boş dönüyoruz. Ne yapıyor ne ediyor bir sıkıntı çıkartıyoruz.
   Takım olarak yine dağınık, etkisiz bir görüntü verdik. Yasin in bazı pozisyonlarda ısrarla şahsi oynaması Fofana yı biraz küstürdü. Daha önceki maçlardan neler yapabildiğini bildiğimiz için bu maç Fofana nın ancak fragmanı olabilir. Kaçırdığı bir pozisyon var ki oda anlatılmaz..
   Ümraniyespor u daha ne yaptığını  bilen, hücuma daha bir etkili çıkan, pozisyonları kullanmada biraz daha becerikli buldum. 
   Fofana Yasin ikilisinin erken bulabileceği bir gol onların oyun düzenini bozacak, dengeyi bize doğru çevirecekti. Ama olmadı. Eğer Samsunspor da  Fofana, Yasin, Tomane üçlüsü gününde değilse pek de yapacağınız birşey yok demektir. Takımın herşeyi şuan bu üç futbolcumuz.
   İlk iki yerini iyice sağlamlaştıran 350 taraftarlı Ümraniyespor ve playof potasının hala dışında bekleyen 35.000 taraftarlı Samsunspor. Çıldırmamak elde değil. Neden başaramıyoruz. Nedir eksik olan. 
   Fofana yı 4-0 olduğunda Denizlispor maçında oyundan almanız ne kadar doğruysa, maç 2-0 mağlup devam ederken en etkili silahınızı oyundan almanız o kadar yanlıştı. Aynı dakikada gol beklediğiniz iki oyuncuyu  oyundan almanız bana akıllıca bir hareket gibi gelmedi. Kaleci olarak aykut özer daha doğru bir seçim olmazmıydı. Hüseyin Öztürk ısrarla kurduğunuz takımda kendine yer bulamıyor neden. 
   Menemenspor maçı sonrasında dört zorlu hafta bizi bekliyor. Mehter marşı gibi bir ileri iki geri,  bu maçlardan kaç puan çıkartabiliriz gerçekten çok merak ediyorum ki  Menemenspor maçıda hiç kolay geçmeyecek gibi.
   Maçın pekde yazılacak çizilecek tarafı yok. Mağlup olan hocaların çok önemli bir sözü vardır bilirsiniz. Neredeyse atasözü olacak. "Önümüzdeki maçlara bakacağız" evet bizde aynen öyle yapacağız. 
   Hoşçakalın...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Serdar Çelik Arşivi
SON YAZILAR