Online web tasarım kursu

Online web tasarım kursu
Günümüzde değişen pazar koşulları sebebiyle işletmeler işlerinin büyük bir çoğunluğunu web hizmetlerine taşımaktadır.

 

Günümüzde değişen pazar koşulları sebebiyle işletmeler işlerinin büyük bir çoğunluğunu web hizmetlerine taşımaktadır. Web sitelerine artan bu eğilimle birlikte web sitesi kurulum ve optimizasyon işlemlerine de rağbet olmuştur. Sizlerde İ-Akademi online web tasarım kursu sayesinde kendi portföylerinizi oluşturabilirsiniz.

Web Tasarımcı Olmak İçin En İyi Kurs

Web tasarımcılık işi günümüzde oldukça popüler bir hale gelmiştir. Satın alacağınız bu kursla birlikte oluşturulan web sitelerini kolaylıkla optimize edebilirsiniz. Bu kursu tercih eden kursiyerler HTML5, CSS3, JavaScript, jQuery, Bootstrap, PHP ve MySQL bilgisi, web sitesi tasarımı, logo tasarımı, alan ve barındırma bilgileri, UI tasarımı ve UX tasarımı, Web Sitelerini canlı hale getirmek arama motorları ile uyum içinde olacak ve baştan sona ihtiyaç duyulan temel SEO teknikleri ve Wordpress içerik yönetim sistemi hakkında her şeyi öğreneceklerdir. Ayrıca Adobe Photoshop, Illustrator, Dreamweaver ve Google Web Designer programlarında aktif olarak çalışarak projeler geliştirebileceklerdir. 

Kurs içerisinde verilen bilgilerin tamamı sizlerin seviyelerine göre belirlenmiş olup, temel düzeyden başlayarak ileri düzeye kadar devam etmektedir. Eğitim içeriği HTML eğitimi ile başlayarak sırasıyla CSS, Javascript, PHP ile devam etmektedir. Öğrendiğiniz tüm içerikleri örnek siteler üzerinde deneyerek deneyim kazanacak ve kurs sonraki işlerinizi kolay bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. 

Sizlerde bu kursu satın alarak ülkemizin en kapsamları bilgilerine ve püf noktalarına kolaylıkla erişebilirsiniz. 

Web tasarım aşamaları nelerdir?

Güzel bir web site tasarlamak için birden farklı metot ve yol bulunmaktadır. İakademi sayesine sizlerde kendi isteğinize göre web sayfaları kurabilirsiniz. Güzel bir site kodlamak için 3 farklı aşama bulunmaktadır.

ilk aşamada hazırlık süreci, bu aşamada kullanacağınız domaini, sertifikaları, sistem gereksinimlerini, hosting gibi bileşenleri seçmeniz gerekmektedir. 

İkinci aşama tasarım süreci, bu aşamada genellikle gelişmiş programlar sayesinde web sitemizin psd çizimleri yapılmaktadır. Bu aşamada tasarımcılardan yardımcı alabilirsiniz. Daha sonra gördüğünüz tasarımları bilginiz dahilinde web sayfasına dönüştürebilirsiniz. 

Üçüncü aşama kodlama süreci, bu aşamada alt zeminini ve tasarımını hazırladığınız web tasarım sürecinizi öğrendiğiniz web tasarım araçlarıyla birlikte kodlamaya başlayabilirsiniz. Web sitenizin kodlama aşamasında tüm cihazlara uyumlu olmasına ve sorunsuz olarak kodlanmasına özen göstermenizde büyük oranda yarar vardır. 

Bu Kurs Sayesinde Kazanabileceğiniz Unvanlar

Bu kursa sahip olduğunuzda ileri düzeyde bilgilere sahip olacağınız için toplum tarafından bazı unvanlara sahip olabilirsiniz. Bu unvanlar başlıca Web Geliştirici, Web Tasarımcı, Web Master, Php Geliştirici, Php Uzmanı, Javascript Uzmanı vb. 

Tüm bu aşamalarda profesyonel olarak bulunmak istiyorsanız ve tüm bu eğitimleri online bir ortamda almak istiyorsanız mükemmel teklif sizlerle. Online web tasarım kursu sayesinde zaman ve mekân kavramı olmadan dilediğiniz şartlarda eğitim alabilirsiniz. Son olarak eğitim verenlerin tamamı profesyonel kadrolardan oluşan firma sayesinde sizlerde sayısız müşterinize hizmet verebilirsiniz. Daha fazla detaya ulaşmak için https://www.iakademi.com/egitim/web-tasarim-uzmanligi-kursu/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.