"ONLARIN MUTLULUĞU BİZİM MUTLULUĞUMUZ"

"ONLARIN MUTLULUĞU BİZİM MUTLULUĞUMUZ"
Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Kadın Kolları öğrencilere el emeği atkı, kazak ve bereleri Canik İlçesi Gödekli İlköğretim Okulunda dağıttı.

Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Kadın Kolları Üyeleri, İl Başkanı Abdullah Karapıçak, Canik İlçe Başkanı Mustafa Kılıç ve Yönetim Kurulu Üyeleri katılımıyla Canik İlçesi Gödekli İlköğretim Okulunda İl Kadın Kolları Üyelerinin öncülüğünde hazırlanan el emeği atkı, bere ve kazaklar öğrencilere verilmek üzere okul müdürüne teslim edildi.

canik-okul-5.jpg

Canik İlçesi Gödekli İlköğretim Okulunda öğrenim gören 80’e yakın ilköğretim öğrencisi ve ana sınıfı öğrencilerine verilmek üzere MHP Samsun İl Kadın Kollarının düzenlediği program kapsamında teslim edilen el emeği hediyeler içi okul yönetimi teşekkür etti ve memnuniyetlerini dile getirdi.

canik-okul-3.jpg

İl Başkanı Abdullah Karapıçak yapılan etkinlikle ilgili olarak “İl Kadın Kollarımız bir süredir ihtiyaç sahibi öğrencilere verilmek üzere boş zamanlarında atkı, beye ve kazakları ördüler. Bugün Canik İlçemizin Gödekli İlköğretim Okulunda bu hediyeleri okul müdürümüze teslim ettik. Umuyoruz ki öğrencilerimiz bu hediyelerini sevecekler. Onların sevinmesi ve gerçekten ihtiyaç sahibi öğrencilere bu hediyelerin ulaştırılması bizi mutlu edecektir. Onların mutluluğu bizim mutluluğumuz demektir. Kadın Kollarımızın bu tür faaliyetleri devam edecektir.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.