Onlar konuşur ak parti yapar

Onlar konuşur ak parti yapar
AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Fuat Köktaş, partisinin Alaçam ve Bafra İlçe Seçim Koordinasyon Merkezleri'nin açılışlarında konuştu.

Köktaş, "Son 12 yıldır biz yaptığımız işlerle, hizmetlerle konuşuyoruz. Onlar konuşur, AK Parti yapar" dedi.

AK Parti Alaçam ve Bafra Seçim Koordinasyon Merkezleri'nin açılışı yoğun bir katılım ile miting havasında gerçekleşti. 

AK Parti iktirarı ile birlikte gerileyen ve geri kalan bir Türkiye'den, yükselen, gücüne güç katan bir Türkiye'nin var olduğunu ifade eden Milletvekili Adayı Fuat Köktaş, "AK Parti iktidarı ile birlikte 12 yıl içinde gayri safi milli hasıla 230 milyarlardan, 800 milyarlara getirildi, IMF’ye borcumuzu kapattık, borç verecek hale geldik, paramızdaki bol sıfırları attık, paramıza itibar kazandırdık. Okulları, hastaneleri insan onuruna yakışır hale getirdik. İşte 12 yıllık bu dönemden sonra şimdi yeni bir hamle döneminin eşiğindeyiz. 7 Haziran’dan sonra inşallah aziz milletimiz ile beraber bu hamle dönemini yaşayacağız. Bakın onlar konuşuyor, AK Parti yapıyor. Son 12 yıldır biz yaptığımız işlerle, hizmetlerle konuşuyoruz." dedi.

1 MAYIS MESAJI
Bir ülkenin büyümesine, gelişmesine, kalkınmasına en büyük katkıyı sağlayanlarin, çalışan, üreten, işçi ve emekçi vatandaşlar olduğuna işaret eden AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Fuat Köktaş, kutlanacak olan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle de bir konuşma yaptı. Köktaş, "Ülkemiz, huzur ve barışın, kardeşlik ve hukukun hakim olduğu bir anlayışla Cumhuriyetin 100. yılına doğru yürüyor. Türkiye daha bayındır, daha kalkınmış, daha üretken hale gelmesinde emekçilerimizin alın teri ve emeği vardır.
Emekçiler, toplumumuzun en muteber kesimlerindendir ve büyük takdiri hak etmektedirler. AK Parti olarak, bugüne kadar bu şuurla görev yaptık, her zaman emekçilerimizin yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. bu duygu ve düşünceler tüm işçi ve emekçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü kutluyorum" diye konuştu.

Milletvekili adayı Fuat Köktaş, Seçim Koordinasyon Merkezlerinin açılışının ardından esnaf ziyareti yaptı, vatandaşlarla biraraya gelerek sohbet etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum