ONLAR ERDİ MURADINA

ONLAR ERDİ MURADINA
Münevver mehmet emin ulu'nun biricik kızları büşra havva mehmet ali ayvaz'ın oğulları ümit derya düğün salonunda tertiplenen muhteşem düğün ve nikah töreni eşliğinde birlikte mutluluğa yelken açtılar.

Düğün salonunu hınca hıç dolduran davetliler huzurunda büşra ümit çifttinin nikahı kıyıldı. Nikahı eski tekkeköy belediye başkanı chp milletvekili hayati tekin kıydı, şahitliklerini ise chp samsun milletvekili kemal zeybek ve adem orman yaptılar.

Nikah sonrası evlenme cüzdnı büşra uluya verilirken çiftler piste çıkarakdavetliler huzurunda ilk danslarını yaptılar. Çalan coşkulu müzik eşliğinde doyasıya eğlenen kendilerini piste atan davetliler coşkulu bir gece yaşadılar, zaman zaman en büyük gelin büşra gelin diyerek tempo tuttular.Süper eğlencenin sonunda gelin ve damat masa masa gezerek davetlilere hoşgeldin dediler.

Bu arada büşranın annesi münevver babası mehmet emin ulu ve damadın annesi havva ve babası mehmet ali ayvazın mutlulukları gözlerinden okunuyordu, piste coşan davetlilerin geç saatlere kadar çalınan müzik eşliğinde eğlenerek düğünde böylece mutlulukla sona ermiş oldu.

Bizde gazetemiz adına genç çiftlere ömür boyu mutluluklar dileriz...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.