ONLAR BAŞIMIZIN TACI!

ONLAR BAŞIMIZIN TACI!
Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Samsun Huzurevi Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ni Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Tekin Balcı ve Huzurevi Müdürü Osman Usta ile birlikte ziyaret etti.

AİLE SICAKLIĞI VAR
Huzurevi'ni ziyaretinde Tekin Balcı ve Osman Usta'dan bilgi alan Belediye Başkanı Hasan Togar, yaşlı ve bakıma muhtaç kişilerle tek tek ilgilenerek sohbet etti. Togar, "Bu mekanda huzur ve sükunetin yanı sıra aile sıcaklığını da içimizde hissediyoruz" şeklinde konuştu.

BAŞIMIZIN TACIDIRLAR
Togar, yaşlılarla sohbeti esnasında duygusal anlar yaşayarak, "Bizim gelenek ve göreneklerimizde, örf ve adetlerimizde yaşlılarımız, büyüklerimiz her zaman başımızın tacıdırlar. Çünkü onlar yıllarca bu ülkeye hizmet etmiş, evlatlar yetiştirmiş, mukaddes varlıklarımızdır" dedi.

SOSYAL DEVLET ÖRNEĞİ
İl Müdürü Tekin Balcı'dan aldığı bilgiler doğrultusunda ve gördükleri karşısında memnuniyetini gizleyemedi. Togar, "Görüyorum ki Devletimiz kimseyi sokakta bırakmayarak gerçekten sosyal devlet anlayışınını en güzel şekilde sergilemiş, aile sıcaklığında huzurevi kurmuş" ifadesini kullandı. Onur Emirza

 


Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Tekin Balcı ve Samsun Huzurevi Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Osman Usta ile huzurevini gezen Togar, huzurevi hakkında bilgiler aldı. Duygusal anların yaşandığı ziyarette huzurevinde kalan yaşlı ve bakıma muhtaç kişilerle tek tek ilgilenen ve sohbet eden Başkan Togar, “Bizim gelenek ve göreneklerimizde, örf ve adetlerimizde yaşlılarımız, büyüklerimiz her zaman başımızın tacıdırlar. Çünkü onlar yıllarca bu ülkeye hizmet etmiş evlatlar yetiştirmiş en mukaddes varlıklarımız Anne ve babalarımızdır. Her ne sebeple olursa olsun bu sıcak aile ortamında hayatlarını devam ettirmek mecburiyetinde kalmışlar. Görüyorum ki devletimiz kimseyi sokakta bırakmayarak gerçekten sosyal devlet anlayışını en güzel şekilde sergilemiş.Her türlü ihtiyaçlarını düşünerek aile sıcaklığında huzurevleri kurmuş. Bu mekan da huzur ve sükûnetin yanında aile sıcaklığını içimizde hissediyoruz.  Almış olduğum bilgilere göre burada kandillerde, özel günlerde ve bayramlarda çeşitli aktiviteler düzenleniyormuş. İnşallah bundan sonra haberimiz olduğu taktirde düzenlenen tüm aktivitelerde sizlerle birlikte olmaya çalışacağız. Sizler hayatınızın hiçbir anında yalnız değilsiniz. Öncelikle Devletimiz, sonrada bizler her daim iyi, kötü gününüzde sizlerin yanınızdayız. İleri de bir gün sizleri ilçemize götürüp orada da ağırlamak isterim. Bizlerden dualarınızı her daim eksik etmeyin” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.