ONLAR 'BAK'ACAK SAMSUN ATACAK!

ONLAR 'BAK'ACAK SAMSUN ATACAK!
Yılport Samsunspor bugün 2019-2020 sezonu TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta ligin 20.haftasında kendi evinde saat 13:30'da Başkent Akademi Futbol Kulübünü konuk edecek.

Geçtiğimiz hafta deplasmanda Pendikspor'u 2-0 yenerek liderliğini sürdüren Yılport Samsunspor, bugün saat 13:30'da 19 Mayıs Stadyumunda Başkent Akademi Futbol Kulübü ile karşılaşacak. Puan kaybına tahammülü olmayan kırmızı-beyazlılar, kritik mücadeleden 3 puanı alarak liderliğe devam etmeyi hedefliyor.

manset-1-011.JPG

ŞAMPİYONLUK YÜRÜYÜŞÜ
İstanbul ekibini 2-0'lık skorla geçen kırmızı-beyazlılar, bugün 19 Mayıs Stadyumunda dolu tribünler önünde taraftarını arkasına alarak şampiyonluk yürüyüşüne devam etmek istiyor. Yeni transferlerin de şans bulması beklenen mücadelede Yılport Samsunspor'un göstereceği performans merak ediliyor. Rakip Başkent Akademi Futbol Kulübü ise geçtiğimiz hafta deplasmanda Sarıyer'e 3-2 kaybetti.

23g92d-4.JPG

DÜDÜĞÜ FİLİZ ÇALACAK
Bugün saat 13.30’da 19 Mayıs Stadyumu’nda oynanacak Yılport Samsunspor – Başkent Akademi FK mücadelesini İstanbul bölgesinden klasman hakem Mustafa Kürşad Filiz yönetecek. Filiz’in yardımcılıklarını Sefa Özcan ve Samet Özkul yapacak. Mücadelede dördüncü hakem olarak Mehmet Türkmen görev alacak. Maçın hakemi Filiz, son olarak 19 Ocak'ta Antalyaspor ile Göztepe arasında oynanan Süper Lig mücadelesinde video yardımcı hakem asistanı olarak görev almıştı.

saglam-1.JPG

"YOĞUN İLGİ GÖSTERECEKLERİNE İNANIYORUM"
Taraftarların bu hafta tribünleri doldurmasını beklendiğini ifade eden Ertuğrul Sağlam, "Taraftarımızın yoğun ilgi göstereceği bir karşılaşma olacağına inanıyorum. Bu konuda da taraftarımızdan rica da bulunuyorum. Bu karşılaşmayı onların da yoğun ilgi gösterdiği coşku ortamında, onların da her an takımı maçın içinde tutacağı atmosferi oluşturacakları bir karşılaşma bekliyorum. İnşallah güzel bir maç oynayıp, futbol adına güzellikler dolu, taraftarımızın keyif alacağı pozisyonlarla dolu bir karşılaşma oynayıp, güzel bir sonuçla bu karşılaşmayı bitirerek yine hafta sonunda lider olup, yeni bir haftaya hazırlanmayı istiyoruz. Bu konuda taraftarımız da inşallah bundan önce olduğu gibi bize daha fazla destek verecek. Daha kalabalık olacaklar. Onların da desteği ile güzel bir maç oynayıp, yolumuza lider olarak devam etmenin mutluluğunu yaşamak istiyoruz" dedi.

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.