Önemli olan çalışanın huzuru

Önemli olan çalışanın huzuru
Bem Bir-Sen'e bağlı Atakum Belediyesi çalışanlarıyla kaynaşma yemeğinde bir araya gelen Başkan Taşçı...

"160 bin nüfusa birlikte hizmet ettiğimiz belediye çalışanlarının mutluluğu ve huzuru benim için çok önemli. Bu anlamda yapılması gerekeni yapmaktan asla kaçınmadım, kaçınmayacağım" diye konuştu.

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Memur-Sen'e bağlı Bem Bir-Sen Samsun Şubesi yöneticileri ve sendikaya bağlı Atakum Belediyesi çalışanlarıyla Yalı Kafe’de gerçekleştirilen kaynaşma yemeğinde bir araya geldi.

'YENİ ADIMLAR DA ATACAĞIZ'
Bem Bir-Sen yöneticilerinin belediye çalışanlarının haklarının korunması yönünde verdiği mücadeleye şahit olduğunu söyleyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Belediye çalışanlarımızın daha rahat etmesi, feraha ulaşmaları ve hak ettikleri haklarına kavuşmaları adına sendikanın verdiği mücadeleye şahit oldum. Öncelikle bunun için sizleri kutlamak istiyorum. Biz de belediye çalışanlarımızın haklarını alabilmesi için daha fazla ne yapabiliriz diye düşündüğümüzden anlaşmamız da kolay oldu. İnşallah önümüzdeki süreçte yine imkanlarımız ölçüsünde çalışanlarımız için adımlar atacağız. Belediye çalışanları mutlu olduğu sürece, geçim sıkıntısı çekmediği ve huzurlu olduğu sürece bu en çok belediye çalışmalarımıza yansıyacaktır. Bunun bilincinde ve farkındayım" diye konuştu.

'EN HIZLI ÇALIŞAN BELEDİYE BİZİZ'
Atakum Belediyesi çalışanlarının tek amacının halka en iyi ve hızlı hizmeti sunmak olduğunu ifade eden Başkan Taşçı, “160 bin nüfusa ulaşan ilçemiz için gece gündüz demeden çalışmak zorundayız. Bu zamana kadar gerçekleşen yoğun tempomuz aynı şekilde devam edecek. Sürekli gelişen yapımız nedeniyle yol ve kaldırım işlerinde şehrin tüm ilçelerinin toplamı kadar bizim çalışmalarımız var. Bu doğrultuda şunu söylemek gerekiyor ki biz Samsun’da Büyükşehir Belediyesinden sonra en çok yatırım yapan en hızlı çalışan belediyeyiz. Tüm belediyelerin yaptığı yol, asfalt, kilit parke çalışmalarının toplamını Atakum Belediyesi tek başına yapıyor, yapmaya da devam edecek. Bu çalışmaları en iyi şekilde yapan belediye çalışanlarına teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

'TAŞÇI ÖRNEK OLDU'
Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’nın çalışanların hakları konusunda duyarlı olduğunu ifade eden Bem Bir-Sen Samsun Şube Başkanı Nurettin Sever, “Böylesi bir kaynaşma yemeğinde bir arada olmamıza vesilen olan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’ya teşekkür ederiz. Memur-Sen’e bağlı 11 iş kolundan birisiyiz. Genel anlamda 9 yıldır Samsun’da yetkili sendikayız. Memur arkadaşlarımız özlük haklarını alabilmeleri adına verdiğimiz mücadele bizi büyük bir aile getirdi. Başkan Taşçı’da bizi kırmadı ve seçimlerin ardından 3 ay içerisinde memur arkadaşlarımızın haklarını almamızı sağladı. Başkan Taşçı, daha ilk görüşmemizde bize, ‘Çalışanlarımızın alın terini, haklarını zayi etmem, kimseye de ettirmem. Ben çalışanımın yanındayım' diye konuşarak işçi ve memurlarına olan bağlılığını dile getirmiş ve örnek olmuştur” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.