Necati Şahinkaya

Necati Şahinkaya

ÖNCE VATAN

MHP Türkiye Cumhuriyeti’nin iradesinde, Türk Milliyetçiliğine dayalı olmasında, önemli davanın varlığında büyümesi kurumsallaşması en büyük etkenlerden birisi Türk Milliyetçisi MHP, Atatürk ve silah arkadaşlarının kurmuş olduğu Türkiye Cumhuriyeti  devletinin her türlü tehditlere  karşı  durmakta, ülke insanların birlik ve beraberliği için elinden gelen her türlü çabayı göstermekte, ülkenin zor günlerinde sorumluluk almakta.

Türk Milliyetçiliği, demokrasi ile sevgi boyutu arasında güçlü bağ bulunmakta. Milleti sevmekten geçen bu sevgi, Milletin değerlerine, öz kültürüne karşı saygıyı da güçlendirir. Türk Milliyetçiliği aynı gemide gitmek isteyen herkes için vaz geçilmez bir bütünün adıdır. Demokrasilerde bütüne sahip çıkılması, korunması, devam edilmesi çok önemlidir. Hepimiz bir arada yaşamak durumundayız. MHP her türlü tehditlere karşı dik duruş sergilemekte, ülkenin bekâsı için bulunduğumuz süreçte en önemli güvencedir.

Suriye iç savaşında görüldüğü gibi savaşın tarafları arasında insan hakları, hak, hukuk, kadın erkek eşitliğine dayalı demokrasi isteyen yok. Yine emperyalist güdümünde devlet isteniyor. Türkiye dik duruşunu dünyaya gösterdi.  Cumhuriyet yönetiminde kadın erkek ayrımcılığı yapılmadı.

Ülkemizde kadın başkan oldu. MHP, Ekonomi, sosyal kültürel, tarım, hayvancılık, toprağın işlenmesi, arazilerin sulanması, üretimin arttırılması, teşviklerin devam etmesi, sanayi ürünlerinin kaliteli olması, ihracatın arttırılması, gübrelerin ucuza verilmesi gibi önemli konularda politika üretmekte, gelecekte uygulaması için görev işlemekte.

Parti kamuoyu ve siyasete girmek isteyenlerin dikkat edilmesini, soruşturmaların tam yapılmasını istemektedir. Rahmetli Türkeş’in davasında yanında bulunan akrabam Selahattin Şahinkaya  ve dava insanlarını rahmetle anıyorum. Allah rahmet eylesin. Vatan, bayrak  ülkenin geleceği için, terörle mücadelede  şehit olan, askerlerimizi güvenlik güçlerimizi rahmetle anıyorum. Görev yapan kahramanlarımızı Allah korusun onların ailelerine kavuşmasını diliyorum.

MHP Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluş felsefesi üzerinde politika yapan kurumdur. Ülkemizde yapılan her türlü tehditlere karşı  ‘’ÖNCE VATAN’’ sonra partim düşüncesiyle hizmet etmeye devam etmekte.
 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Necati Şahinkaya Arşivi
SON YAZILAR