ÖNCE İNSAN...

ÖNCE İNSAN...
Terme’de Çöp Konteynerleri Yenileniyor

Terme Belediyesi, Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar sonucunda ilçe genelinde ekonomik ömrünü tamamlamış, kullanım sırasında eskiyen, yıpranan ve delinen çöp konteynerleri yeni konteyner ile değiştiriliyor.

Terme Belediyesi, ilçe genelinde uzun süredir kullanımda olan eski ve aşınmış çöp konteynerlerini yenileri ile değiştirmeye başladı.  Delikli ve hasarlı olduğu için ya da kapakları kapanmadığından koku yayan ve görüntü kirliliğine neden olan eski  çöp konteynerleri yeni konteynerler ile değiştiriliyor.

‘TÜM KONTEYNERLER ELDEN GEÇECEK’

Terme Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü yetkililerinden yapılan açıklamada 125 adet yeni çöp konteyneri ve 30 adet sokak tipi ayaklı çöp kovası alındığı söylenerek, ilçe merkezinde kullanılmaz hale gelen konteyner ve çöp kovalarının değiştirilmeye başlandığı ifade edildi. Terme genelinde yıpranmış ve deforme olmuş, çöp konteynerlerinin tamir, bakım ve boyama çalışmalarının yapılıp tek tek kontrol edilerek Terme’lilerin hizmetine tekrar sunulduğu uygulamanın tüm mahallelerdeki konteynerler elden geçinceye kadar devam edeceğine vurgu yapıldı.

‘ÖNCE İNSAN’

Terme’nin temizliği konusunda çalışmaları titizlikle sürdürdüklerini, kullanılan araç ve gereçleri teknolojik gelişmelere paralel şekilde yenileyerek Terme halkına en kaliteli hizmeti vermeye çalıştıklarını belirten Terme Belediye Başkanı Şenol Kul “Bölgemizin temizliğinin sağlanması ve görüntü kirliliğinin önlenmesi amacıyla yeni çöp konteynerleri aldık. Temizliğin bizim kültürümüzde ayrı bir yeri ve önemi vardır. Terme’nin bütün cadde ve sokaklarını evimizi temizlediğimiz gibi temizlemeye çalışıyoruz. Amacımız halkımızın sağlığını korumak ve çevre kirliliği nedeniyle oluşabilecek hastalıkları sıfıra indirmektir. Daha önce ifade ettiğimiz gibi bizler için önemli olan ‘Önce insan.” dedi.

 

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.