ÖNCE İFTAR SONRA ZAFER!

ÖNCE İFTAR SONRA ZAFER!
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Bu akşam saat 20.30'da oynanacak Yılport Samsunspor-Sakaryaspor maçı öncesi taraftarları stadyum dışında kurulacak iftar çadırlarına davet etti.

Yılport Samsunspor'un bu akşam saat 20.30'da Sakaryaspor ile oynayacağı Play-Off Çeyrek Final Rövanş maçının büyük heyecanı tüm kenti sarmışkan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, taraftarlara önemli bir çağrıda bulundu. Maç öncesi stadyum dışında iftar çadırları kurulacağını hatırlatan Başkan Mustafa Demir, "Tüm taraftarlarımızı önce hep birlikte oruç açmaya, ardından büyük zafer için stadyuma bekliyoruz" dedi.

İFTAR 19.50'DE, MAÇ 20.30'DA
Büyükşehir Belediyesi olarak, bugün saat 20.30'da oynanacak Yılport Samsunspor-Sakaryaspor maçı öncesi stadyum dışında iftar çadırı kurulması yönünde Yılport Samsunspor Kulübü tarafından yapılan planlamaya tam destek verdiklerini açıklayan Başkan Mustafa Demir, "Büyükşehir Belediyemizin katkılarıyla maça gelecek olan taraftarlarımızın iftarlarını yapabilmeleri amacıyla iftar çadırları kurulacak. Yarın akşam saat 19.50'de burada tüm taraftarlarımızla birlikte oruç açacak, ardından kulübümüz için çok önemli olan ve saat 20.30'da başlayacak müsabakayı hep birlikte izlemek için 19 Mayıs Stadyumu'ndaki yerimizi alacağız" diye konuştu.

'İLK ENGELİ AŞACAĞIZ'
Yılport Samsunspor'un 1'inci Lig'e çıkma yolundaki ilk büyük engeli aşacağına olan inancının tam olduğunu belirten Başkan Demir, "Her zaman söylediğim gibi, tarihi büyük başarılarla dolu, Samsun'umuzun gururu Samsunspor'umuzun gerçek yeri Süper Lig'dir. Bugün içerisinde bulunduğumuz durumun tamamen geçici olduğuna inanan biri olarak, takımımızın, çıkılan bu yolda her engeli teker teker aşacağına inanıyoruz. Bunun ilk önemli ayağını yarın akşam gerçekleştireceğiz. Bu inanç içerisinde tüm taraftarlarımızı maça bekliyoruz. Önce birlikte iftarımızı yapıp ardından zaferi hep birlikte kutlamak istiyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.