ÖNCE BAYRAMLAŞTILAR, SONRA BOCCE OYNADILAR

ÖNCE BAYRAMLAŞTILAR, SONRA BOCCE OYNADILAR
Kurban Bayramı dolayısıyla yaşlılarla bayramlaşmak için Samsun Huzurevi Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret eden Vali Osman Kaymak ve Başkan Mustafa Demir, yaşlılarla önce bayramlaştılar sonra bocce oynadılar

Samsun Valisi Osman Kaymak, eşi Emine Kaymak ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı Samsun Huzurevi Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde bakım altında bulunan yaşlıları ziyaret ederek, bayramlarını kutladı. 

2-086.jpg

Aile, Çalışma ve Sosoyal Hizmetler İl Müdürü Tekin Balcı Samsun'daki çalışmalar ve huzurevindeki hizmetler hakkında Vali Osman Kaymak ve Başkan Mustafa Demir'e bilgi verdi. Huzurevinde kalan yaşlılarla bayramlaşarak, çiçek takdim eden Vali Kaymak ve Başkan Demir yaşlılardan hayır dualarını eksik etmemelerini istedi. 

5-033.jpg

Huzurevi sakinleriyle bir süre sohbet eden Vali Kaymak, burada yaptığı konuşmada, "Sizleri böyle mutlu görebilmek bizim için en büyük sevinç kaynağı. Dualarınızı alalım istedik. Hayr duanızı üzerimizden eksik etmeyiniz. Bizler size hizmet etmek için her zaman hazırız. Her yaşın ayrı güzellikleri var. Bu yaşları görmek de bir nimettir." ifadesini kullandı.

8-012.jpg

Vali Osman Kaymak, Başkan Mustafa Demir ve protokol üyeleri hasbihalin ardından yaşlılarla birlikte bocce oynadı. Boccenin ardından Vali Osman Kaymak yaşlılarla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. Huzurevi sakinleri Vali Osman Kaymak ve Başkan Mustafa Demir'e ziyareti için teşekkür etti.Yaklaşık bir saat süren ziyarette Samsun Valisi Osman Kaymak'a Vali Yardımcısı Hasan Öztürk ile Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Tekin Balcı da eşlik etti. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.