Dursen Özalemdar

Dursen Özalemdar

ON BİRLİLER

İnternet ve Gazete sütunlarında son günlerde bazı isimler öne çıkıyor. Bunlar uyuz olmuşlar, desek bilmiyoruz. Ama KAŞINTILARI oldukları her hali ile belli. Hak etmedikleri Prof. (Baş Papazlık ) maaşları ile iyice PALAZLANMIŞ. Tam bir OBEZİTO örneğindeki bu insan müsveddeleri işi gücü bırakmış, Türk milletinin ATALARI ile uğraşmayı kendilerine iş edinmişler.

d1.png

Bir müddet evvel, yukarıdaki beyanı ile kendini gündeme getirmişti. Şimdi de Kanuni SultanSüleyman’ı diline dolamış. İnternetteki YORUMLARI baktığımda, Ne tür KÜFÜR ve HAKARET varsa hepsinin sıralandığı. BU TİPLERE PİYASADA ON BİRLİ DENİYOR. Kendilerine KÜFÜR edilmesinden hoşlanan, KÜFRÜ YİYİNCE OH BE DİYEN TİP’ler. Bir tane de ben ilave edince PİÇ OĞLU PİÇLER i ilave etmem gerekiyor.

 

Gavurlar bile DOMUZ kelimesini küfür olarak kullanıyorlar. Acabe buismi ,soy adı ile Türk e benzetilmiş adama DOMUZ desek alınır mı. ÖBEZLİGİ  ile, Pislik içinde hayatı geçen DOMUZ, bile alınırken,   bu insan müsveddesi ne çocuğu, yaptığı ve yapmak istediği zaten ortada. PROVAKATÖR.

Seçimler yaklaşırken, CHP için kendini malzeme olarak hazırlıyor. CHP zaten tarihsel olarak bu genle yaratılmış. AYKIRI DÜŞÜNCE. ASHAB’ ŞİMAL. SOLCULAR. TOPRAKTAKİ YERLERİ, DÖŞEKLERİ ATEŞ OLANLAR. ŞİŞLERE DİZİLİP, CEHENNEM AZABINI TADACAK OLANLAR. KAFİRLER, ZINDIKLAR ve Ateistler.

 

Bu da ATEİST ‘miş, bu haliyle zaten buna KAYMIŞ derler. Bir şey var ’ki, Bu sapıtık, Devletten, Üniversiteden PROF,Ünvanı ile üst düzeyden maaş ta alıyor. Aynı HDP liler, CHP liler ve Hapiste beslediğimiz PKK lılar gibi. Bunlar yiyor, Palazlanıyor. Sonra da böyle küfrediyor. Bun lar ON BİRLİ ne kadar KÜFÜR etseniz, o kadar hoşlarına gider. ŞEREF ve NAMUS yoksunları. VATAN HAİNLERİ. Kendilerini DEŞİFRE etmeleri ne kadar iyi değil mi. DOST’ la DÜŞMANI bilmekte fayda var. PKK, PYD, artık yer üzerine sığamıyor. YER ALTINDA SIĞINAKLARI mekan ediniyor. LAĞIM FARELERİ gibi. Bu da JEOLOJİ mühendisi, buna da yakışan bir LAĞIM lazım. Domuz gibi BOK yemesi için.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Dursen Özalemdar Arşivi
SON YAZILAR