OMÜSEM Sanat Kursları Başlıyor

OMÜSEM Sanat Kursları Başlıyor
Ondokuz Mayıs Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (OMÜSEM) ve Samsun Büyükşehir Belediyesi arasında imzalanan protokol gereği düzenlenen sanat kursları, 2015’ eğitim ve öğretim döneminde de devam edecek.

Ondokuz Mayıs Samsun Devlet Konservatuvarı, Güzel Sanatlar Fakültesi ve Samsun Meslek Yüksekokulu öğretim elemanları dört dalda açılacak olan kurslarda görev alacak. Yrd. Doç. Dr. Tamer ASLAN “Resim”, Öğr. Gör. Ezgin YETİŞ “Ebru”, Öğr. Gör. Mustafa TÜRKMEN “Seramik” ve Öğr. Gör. Emre PINARBAŞI ise “Ney” dalında eğitim verecek.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi ’nde gerçekleşecek kurslarda, sanatseverlere seçtikleri sanat dalları hakkında kuramsal sunumlar yapılacak ve bu sanat dallarının uygulama alanları hakkında bilgi verilecek

Yeni beceriler kazanmak, var olan becerileri geliştirmek, günlük hayatın stresinden uzaklaşıp, hoşça vakit geçirmek isteyenler için yetişkinlere yönelik planlanan kurslar, aylık 16 saatlik periyotlar şeklinde gerçekleşecek olup kurslarla ilgili detaylı bilgi için [email protected] adresini ziyaret edebilir, kayıt yaptırmak için 0362 457 60 45 nolu telefondan OMÜSEM’e ulaşabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.