ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR DİLERİZ...

ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR DİLERİZ...
Gazetemizin Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Adnan Bahadır'ın biricik kızı Ayşe Bahadır, Ahmet Özdemir ile evlendi.

dsc_0254.jpgdsc_0561.jpg

Gazetemizin Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Adnan Bahadır ve Eşi Sevim'in biricik kızı Eğitimci Ayşe Bahadır ile  DSİ Genel Müdür Yardımcısı Ömer Özdemir ve Eşi Nalan'ın oğlu İnşaat Mühendisi Ahmet Özdemir, 19 Nisan Pazar günü akşamı Atakum Tuğra Düğün Salonu'nda yapılan görkemli Nikâh töreni ile dünya evine girdiler.


NİKAHI İSHAK TAŞÇI KIYDI
Yakın akraba ve tanıdıkların ve çok sayıda davetlinin katıldığı Nikâh Merasiminde Nikâhı Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı kıyarken Nikâh Şahitliklerini ise, AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Yeni, AK Parti 25. Dönem Milletvekili Adayı Kamuran Özden, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Canik Belediye Başkanı Osman Genç, DSİ 7. Bölge Müdürü Ahmet Kanık, Doktor Nadir Yaman ve Adnan Bahadır'ın ağabeyi Müfettiş Mustafa Bahadır yaptılar.

ÇOK SAYIDA DAVETLİ KATILDI
Nikâh merasimine çok sayıda siyasetçi, bürokrat ve sivil toplum kuruluşu başkanları katıldı.
Nikâh merasiminin ardından 6 katlı pasta Genç Evliler Ayşe ve Ahmet Özdemir çifti tarafından kesilerek birbirlerine ikram ettiler ve ardından davetlilere servis yapıldı. Takı merasimi sonrası birlikte aile fotoğrafı çekildi. 

MUTLULUKLAR DİLİYORUZ
Gazetemiz DENGE Yazı Ailesi olarak  Ayşe ve Ahmet Özdemir çiftine ömür boyu mutluluklar diliyor, Bahadır ve Özdemir Ailelerine gözaydınlığı vererek, hayırlı olması temennisinde bulunuyoruz. Allah mesut ve bahtiyar eylesin.

dsc_0328.jpgdsc_0252.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum