OMÜ'DEN LÖSEV’E ANLAMLI ZİYARET

OMÜ'DEN LÖSEV’E ANLAMLI ZİYARET
Ondokuz Mayıs Üniversitesi Samsun Meslek Yüksekokulu Pazarlama ve Reklamcılık Bölümü Öğrencileri, anlamlı bir sosyal sorumluluk projesine imza attı.

25 kişilik öğrenci topluluğundan oluşan grup, Dr. Öğr. Gör. Aybike Tuba Özden önderliğinde LÖSEV Samsun Şubesi'ni ziyaret edip karşılıklı fikir alışverişinde bulunarak ilerleyen dönemde gerçekleştirecekleri projede birlikte hareket etmekten mutluluk duyacaklarını belirttiler.

whatsapp-image-2019-11-03-at-15-37-48.jpeg

Bu anlamlı projeye öncülük eden Dr. Öğr. Gör. Aybike Tuba Özden, gençlerin gönüllülük esasına dayanan bu faaliyetlerde samimiyetle yer alıyor olmasından büyük gurur duyduğunu ifade ederek, bu tip çalışmaların toplumun her kesimine dalga dalga yayılarak bir farkındalık yaratmak noktasında çok büyük önem arz ettiğini belirtti. Bu anlamda LÖSEV Samsun Şube Yöneticisi Berrin Bulutay’a, Ankara Şube Yöneticisi Can Öney’e ve tüm ekibine samimi misafirperverliklerinden dolayı teşekkürlerini sundu.

whatsapp-image-2019-11-03-at-15-37-48-2.jpeg

Samsun Lösev Yöneticisi Berrin Bulutay, Pazarlama ve Reklamcılık Bölümü öğrencilerine ve Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Gör. Aybike Tuba Özden’e ziyaretlerinden duyduğu mutluluğu ve memnuniyeti ifade ederek bu anlamlı çalışmaların toplumun her kesimi tarafından yürütülmesi ricasında bulundu.LÖSEV'in kapılarının herkese açık olduğunu ve her türlü işbirliğine hazır olduklarını da ekleyen Bulutay, Samsun Şubesi adına LÖSEV gönüllüsü üniversite öğrencilerine teşekkür belgelerini takdim etti. Öğrencilerin her biri LÖSEV gönüllüsü oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.