OMÜ'de Mezuniyet coşkusu

OMÜ'de Mezuniyet coşkusu
Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) 2014-2015Öğretim Yılı Mezuniyet Törenleri tüm coşkusuyla kutlanmaya devam ediyor.

8 Haziran Tarihinde Ziraat Fakültesi gerçekleştirdiği mezuniyet töreniyle bu coşkuya eşlik etti. Törene; Rektör Prof. Dr. Hüseyin AKAN, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Şenol EREN, Prof. Dr. Sevilhan MENNAN,  Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Orhan KURT, akademisyenler, öğrenciler ve aileler katıldı.

Sağlıklı beslenmeyi sizler sağlayacaksınız

Törende Rektör Prof. Dr. Hüseyin AKAN konuşma yaptı.AKAN, “İnsanoğlunun yaşaması için tarıma çok ihtiyaç var. Artan nüfusu beslemek için tarımı bilimsel olarak yapmak ve teknolojiyi tarım alanına uygulamak zorundayız. 21. yy’da bir çok hastalığın sebebinin yanlış ve sağlıksız beslenme olduğu aşikardır. Dolayısıyla hastalığa yakalanmamanın en iyi önlemlerinden biri sağlıklı beslenmektir ve bunu sizler sağlayacaksınız. Bu güzel kampüste geçirdiğiniz keyifli veya sıkıntılı yıllar artık bitti.Bundan sonraki hayatınız için hepinize kolaylıklar diliyorum” dedi.

Konuşmaların ardından diploma törenine geçildi. Törende okul sıralamasında ilk üçe giren öğrenciler teşekkür belgelerini ve hediyelerini aldılar. Tören tüm öğrencilerin diplomalarını almalarının ardından coşkuyla keplerini havaya fırlatarak mezuniyetlerini kutlamasıyla sona erdi.

Mezuniyet törenleri; 9 Haziran tarihinde İlahiyat ve Mühendislik Fakültelerinde, 10 Haziran tarihinde Eğitim Fakültesinde, 11 Haziran tarihinde İktisadi ve İdari Bilimler ve Fen Edebiyat Fakültelerinde, 12 Haziran tarihinde Veteriner Fakültesinde, 17 Haziran tarihinde Diş Hekimliği ve Ali Fuat Başgil Hukuk Fakültelerinde ve 1 Temmuz tarihinde tıp Fakültesinde yapılacaktır.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.