OMÜ’de KOLPA RÜZGARI ESTİ

OMÜ’de KOLPA RÜZGARI ESTİ
Bir hafta dolu dolu geçen Ondokuz Mayıs Üniversitesi’nin 40. Yıl etkinliklerinin ilk bölümü Patika ve Kolpa konserleriyle sona erdi.

Gençlerin günlerdir heyecanla beklediği konser, OMÜ Yaşam Merkezi’ni karnaval yerine çevirdi. Konser alanını saatler önceside dolduran gençler, heyecanla Kolpa grubunun sahneye çıkmasını bekledi.  Dolu dolu geçen 5 günün ardından Kolpa ile yorgunluk atan üniversiteliler, bir gün sonra başlayacak sınavlar için moral depoladı.

Kolpa konseri öncesi Karadeniz müziğine getirdikleri farklı yorumla dikkat çeken Patika grubu sahneye çıktı. Oldukça hareketli geçen Patika konserinin ardından coşku Kolpa konseriyle zirveye çıktı.

OMÜ Yaşam Merkezi meydanı coşkulu seyircilerle tıklım tıklım dolduruldu. Kolpa grubunun sahneye çıkmasıyla meydan adeta yıkıldı. Gençler, duygusal şarkılara telefonlarının ışıklarını yakarak  eşlik etti, grupla birlikte söyledi. OMÜ’lü gençlerin isteği ve Borsan’ın katkılarıyla gerçekleşen konsere üniversite öğrencileri, akademik ve idari personelin yanı sıra Samsunlular da yoğun ilgi gösterdi. Konser için ayrılan alan tamamen dolarken, kalabalık çevreye de taştı.

SAMSUN HARİKAYDI”

Hiç ara vermeden iki saate yakın sahnede kalan grup, OMÜ’nün 40. Yılını kutladı.  Kolpa, konser sonrası twitter hesabından “Samsun harikaydı, herkese teşekkürler…” diye sahne arkasında çekilen bir fotoğrafla birlikte paylaşımda bulundu… 

 

OMÜ 40. YIL ETKİNLİKLERİ

30 Mart – 3 Nisan tarihleri arasında düzenlenen etkinliklerde bilimsel toplantılar, kültürel ve sanatsal aktiviteler düzenlendi. Hafta boyunca bir çok ünlü sanatçı, işadamı, yazar, sporcu Ondokuz Mayıs Üniversitesi kampüsünde öğrencilerle buluştu. Bu isimler arasında Erkan Petekkaya, Mustafa Ceceli, Gökhan Türkmen, Kolpa grubu, Melike Emiroğlu, Ertuğrul Sağlam, Mahmut Demir, Aret Vartanyan, İpek Şenoğlu, Fatoş Karahasan, Semih Yalman ve Ali Bilaloğlu yer aldı. 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.