VETERİNER FAKÜLTESİNDE MEZUNİYET COŞKUSU

VETERİNER FAKÜLTESİNDE MEZUNİYET COŞKUSU
Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Veteriner Fakültesinde 57 öğrenci mezuniyet sevinci yaşadı.

OMÜ Veteriner Fakültesi 14. dönem mezunları için Kurupelit yerleşkesinde derslikler alanındaki açık alanda yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında tören düzenlendi. Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Prof. Dr. Harun Albayrak, burada yaptığı konuşmada, mezun olan öğrencilere başarılar dileyerek öğretim üyesi ve ailelerine teşekkür etti.

omu-3852.jpg

Öğrencileri tebrik eden ve "meslektaşlarım" diye hitap eden Albayrak, "Mesleğimizin başarı çıtasını daha da yücelteceğine inancım tamdır. Sizler bu fakülteye adım attığınız andan itibaren artık isimlerinizin önünde bir de unvanlarınız var. Bu süreçten sonra toplum içinde size yapılan her övgü ya da yergi, sizi olduğu kadar mesleğinizi de etkileyecektir. Bu nedenle mazisinde nice başarılı örnek şahsiyetler bulunan bu mesleğe hep övgüler kazandırmanızı temenni ediyorum. Sizler eğitim alarak mesleki becerileriniz edindiniz. Artık ömür boyu öğrenme süreciniz başladı. Kişisel ve mesleki gelişiminizi sürdürmeye devam ediniz." ifadelerini kullandı.

omu-3856.jpg

Konuşmaların ardından 2020-2021 OMÜ Veteriner Fakültesi eğitim öğretim yılını birincilikle bitiren Ezgi Sude Aybak, mezuniyet kütüğüne ismini çaktı. Daha sonra öğrencilere başarı belgeleri takdim edildi. Ardından öğrenciler hep birlikte keplerini havaya fırlattı.

omu-3827.jpg

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.