OMÜ Ögrencileri Fark Yaratmaya Devam Ediyor

OMÜ Ögrencileri Fark Yaratmaya Devam Ediyor
Eğitim Öğretim dönemi başlar başlamaz etkinliklerine hız kesmeden başlayan OMÜ Bir Projemiz Var Topluluğu sosyal hayatta eksik gördükleri noktalarda farkındalık yaratmaya devam ediyorlar.

Bu kez de Terme sakarlı köyünde bulunan Şehit Mustafa Özdemir Okulu için kolları sıvadılar.

Yaklaşık 80 kişilik bir ekip ile 1 ay boyunca projenin gerçekleşmesi için çalışmalarda  bulunan grup üyelerinden Birgül ışık;” Eksiklerimizi tamamlamak için Samsun esnafından yardım talep ettik, bu noktada oldukça duyarlı davranan Samsun esnafına çok teşekkür ederim, benim için bu gün inanılmaz bir deneyim oldu.”

OKULDA TAM BİR ŞENLİK HAVASI VARDI.

Bir grup okulun dış cephesini boyarken diğer gruplar da çocuklarla şarkılar söylediler, oyunlar oynadılar eş zamanlı olarak; Sağlık Atölyesi, Çocuk Hakları Atölyesi, Mesleki Bilgilendirme Atölyesi, Eğitici Oyun Atölyesi gibi atölyeler de etkinliklerde bulundular.

 Katılımcılardan Metin Yat; “Projemizin gerçekleşmesi için çok enerji harcadık ekip arkadaşlarımızla birlikte eğer bir noktada farkındalık yaratabildiysek ne mutlu bize . Hayatımın en değerli anlarına bir gün daha eklediğim için teşekkür ederim, çocukların yüzünde ki gülümsemeyi asla unutamayacağım.”

TERME HALKI OLDUKÇA İLGİ GÖSTERDİ

Terme halkı projeyi gerçekleştiren öğrencilerle oldukça keyifli vakit geçirdiler, köy okulunda ki öğrenciler bu proje ile hem eğlenip hem öğrenirken mesleki eğitimin kendileri için ilerde hedef oluşturacağını belirten ifadeler kullandılar.
proje öğrencilerinden Gamze Koçer;” Projeye başladığımızda amacım çocuklara farkındalık oluşturmaktı ama proje sonunda  farkına vardım ki aslında çoğu noktada kendimde farkındalık oluşturmuşum.  Ayrıca projenin tamamlanma aşamasında zorlandığımız önemli noktalarda bizden desteğini esirgemeyen Samsun Büyükşehir Belediyesine ekibimiz adına çok teşekkür ederim.”

Onur Özsoy

whatsapp-image-2018-10-20-at-18.25.40.jpeg

 

 

 

whatsapp-image-2018-10-21-at-10.48.43.jpeg

whatsapp-image-2018-10-20-at-19.04.04-(7).jpeg

whatsapp-image-2018-10-21-at-10.48.42.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.