OMÜ ALPERENLERİNE YENİ BAŞKAN

OMÜ ALPERENLERİNE YENİ BAŞKAN
OMÜ Alperen Ocakları Başkanlığı'na Cem Özen getirildi

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Alperen Ocakları Başkanlığı'na OMÜ Güzel Sanatlar Fakültesi 1. sınıf öğrencisi Cem Özen getirildi. Alperen Ocakları Samsun İl Başkanı Ömer Akkoyun konuyla ilgili açıklamada bulundu. Akkoyun;
 
Rahmetli Şehit Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun ifade ettiği gibi “Türk gençliği Türk vatanının hem ziynetidir, hem de bekasının teminatıdır.” sözü gereği Alperen Ocakları olarak her daim hareketimizin merkezinde gençlerimiz bulunmaktadır" dedi.

Yaptığı açıklamada gençliğin önemine atıfta bulunan Akkoyun sözlerini;
Gençlik dinamizimdir, gençlik heyecandır, gençlik taze kandır. Gençlik insan hayatındaki evreler olarak sıraladığımızda acının, öfkenin, heyecanın, sevdanın, en fazla hissedildiği en hatırlanası ve özlem duyulası bir evredir. Bunun içindir ki gençlik devlete ve millete ait hissiyatların da en fazla yaşandığı ve arzulandığı dönemlerdir" şeklinde sürdürdü.

Üniversiteli Alperenlerin Başkanlığı'nın Cem Özen'e tevdi edildiğini belirten Ömer Akkoyun, sözlerine şu şekilde devam etti; 
"İşte biz Alperen Ocakları mensupları olarak birkaç gün önce bir merasim gerçekleştirdik. Samsun 19 Mayıs Üniversitesi'nde okuyan gençlerimiz arasından yukarıda bahsettiğimiz tüm özelliklere sahip, pırıl pırıl bakışlara, pırıl pırıl bir ülküye, pırıl pırıl bir ideale sahip bir kardeşimize Üniversite başkanlığını tevdi ettik.
Omü Güzel Sanatlar Fakültesi 1.sınıf öğrencisi Cem Özen kardeşimiz bundan böyle Üniversiteli Alperenlerin başkanı olarak tüm kardeşlerinin hem yol göstericisi, hem de kardeşi olarak çalışacak ve Üzerine aldığı Alperenlik davasının sorumluluğu ve bilinciyle hem de Üniversite yaşamı boyunca hiçbir döneminde eksik olmayacak olan başarı ve öğrenme sevdasıyla hareket edecektir. 
Rabbim kardeşimizin yardımcısı ve koruyucusu olsun. Rabbim Tahtını ve Bahtını Gür Eylesin". Emrah ŞAHİN
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.