ÖMER SÜSLÜ'YE ZİYARETÇİ AKINI

ÖMER SÜSLÜ'YE ZİYARETÇİ AKINI
Meral Akşener'in yeniden Genel Başkan seçildiği İYİ Parti 2. Olağan Kurultayı'nda Genel İdare Kurulu'na (GİK) seçilen İYİ Parti Samsun Kurucu İl Başkanı Ömer Süslü, ziyaretçi akınına uğruyor.

İYİ Parti 2. Büyük Kurultayı'nda İYİ Parti Samsun Kurucu İl Başkanı ve Samsun Onursal Başkanı Ömer Süslü, Genel İdare Kurulu (GİK) üyeliğine seçilmişti. Süslü GİK üyeliğinden sonra da ziyaretçi akınına uğradı. Partililer ve sevenleri Ömer Süslü'yü ziyaret ederek yeni görevinde başarı dilediler. Ziyaretlerden duyduğu memnuiyeti dile getiren Süslü, İYİ Parti'nin siyasete yeni bir soluk getirdiğini ifade etti.

‘KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM’
Öncelikle Samsun'un sorunlarını masaya yatıracaklarını belirten Süslü, "Samsunumuz ne yazık ki birçok sorunla karşı karşıya. Verilen birçok sözün tutulmadığı bir kent. İlimiz bu iktidara bugüne kadar kimseye nasip olmayacak desteği verdi, ama yaşananlar ortada. Ne yazık ki tarımda, hayvancılık ve ticarette hep geri kaldı. Artık vatandaşlarımızın da sesi gür çıkmalı. Yıllardır oyalayanlara, söz verip, yapmayanlara, biz dile getirince de gündem değiştirmeye çalışanlara gereken cevabı vermelidir. Biz her zaman olduğu gibi Samsunumuzun, vatandaşımızın sorunlarını dile getirmeye, çözümü için mücadele etmeye kaldığımız yerden devam edeceğiz. Kimse merak etmesin. Samsun hak ettiğini alacak. Bunu da İYİ Parti yapacak" şeklinde konuştu.

mer-suslu-4.jpgmer-suslu-1.jpgmer-suslu-5.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.