ÖLÜMÜ ŞÜPHELİ BULUNDU

ÖLÜMÜ ŞÜPHELİ BULUNDU
'Evde düştüğü için öldü' denilen kadının, eşi tarafından dövüldüğü iddiası

SAMSUN'da düşme sonucu yaralanarak Gazi Devlet Hastanesi'ne kaldırılan 57 yaşındaki Mütaren Usta yaşamını yitirdi. Ölen kadının kardeşi, ablasının eşi A.U. tarafından sürekli dövüldüğünü, olay günü de düşme sonucu değil, eşi tarafından dövülerek yaralanmış olabileceği yönünde ifade verince Cumhuriyet Savcılığı soruşturma başlattı.

Samsun'un Canik İlçesi Gaziosmanpaşa Mahallesi'nde oturan Müteran Usta, 8 gün önce yakınları tarafından evde düşüp yaralandığı ididasıyla Gazi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan kadın, bir süre sonra fenalaşınca hastanenin Yoğun Bakım Ünitesi'ne alındı. Ancak  yaşamını yitirdi.Ölen kadının kardeşi hastanedeki sorumlu doktora Müteran Usta'nın eşi tarandan sık sık dövüldüğünü olay günü de düşme sonucu değil eşi tarafından dövülerek yaralanmış olabileceğini söylemesi üzerine doktor şüpheli ölüm olarak kayıtlara geçti. 

CESET OTOPSİYE GÖNDERİLDİ
Kadının cesedi otopsi yapılmak üzere Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Otopsi için hasteneye gelen Cumhuriyet Savcısına da ifade veren ölenin kardeşi, ablasının eşi A.U. tarafından sık sık dövüldüğünü, olay günü de düşme sonucu değil, eşi tarafından dövüldüğü için yaralanmış olabileceğini söyledi. Bunun üzerine Cumhuriyet Savcısı soruşturma başlattı.Böbrek yetmezliği bulunan Muteran Usta'nın cenazesi otopsi için Trabzon Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Talihsiz kadının kesin ölüm nedeninin otopsi sonucu kesinlik kazanacağı bildirildi.DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.