OLUMLU GELİŞMELER YAŞANIYOR

OLUMLU GELİŞMELER YAŞANIYOR
Samsunspor, ligin ikinci yarısına kadroya takfiye yaparak girebilmek için dört koldan transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Teknik direktör Erhan Altın, "Listemizdeki tüm oyuncuları masaya yatırıp, bize en çok katkıyı kimin sağlayacağını tespit edip ona göre hareket edeceğiz" dedi.

NOKTA TRANSFERLER
Samsunspor teknik direktörü Erhan Altın, kendilerini ikinci yarıda hedeflerine taşıyacak kalitede oyuncuları kadrolarına katablilmek için kolları sıvadıklarını söyledi. Bu konuda özellikle yönetim kurulunun büyük bir özveriyle çalışmalarını sürdürdüğünü dile getiren kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Erhan Altın,"Listemizdeki tüm oyuncuları masaya yatırıp, bize en çok katkıyı kimin sağlayacağını tespit edip ona göre hareket edeceğiz" dedi.

BİRAZ SABIR
Samsunspor'un kaliteli oyunculara ihtiyacı olduğunu da vurgulayan Kırmızı Beyazlıların teknik patronu Erhan Altın,"İyi ve camiamıza yakışacak oyunculara talibiz. Ama iş sonunda geliyor paraya dayanıyor. Forvet, orta saha mevkileri için bir çok önemli oyuncuyla temasa geçiyoruz. Şu anda bitmiş bir şey yok. Herkesten biraz daha sabır bekliyorum. Bir iki gün içerisinde transferde somut adımlar atılacaktır" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum