OLİMPİK MEHTERAN TAKIMI TANITILDI

OLİMPİK MEHTERAN TAKIMI TANITILDI
Bafra ilçesinde Bafra Roman Hakları Mehteran ve Müzisyenler Derneğince hazırlanan Bafra Olimpik Mehteran Takımı Projesi tantıldı.

Proje ortaklarının İŞKUR ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Milli Eğitim Müdürlüğü olduğu projenin tanıtım toplantısı Alparslan Türkeş Parkı'nda yapıldı.Dernek Başkanı Barış Yilelek yaptığı konuşmada, projenin İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü tarafından desteklendiğini, projenin ana hedeflerinin geziler düzenlemek, okullarla birlikte çalışarak müziğe yetenekli öğrencileri projeye kazandırmak, dezavantajlı kişilerin istihdamını sağlamak, işsizliğin önüne geçmek olduğunu söyledi.Yilelek, "Mehteran takımımız 24 yıllık bir geçmişe sahiptir. Büyüklerimiz sağ olsun bizlere yol açtı. Biz de bu projeyi güzel bir amaçla sonlandırmak istiyoruz. İlçemizi temsil etmek istiyoruz." dedi.Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç ise "Mehteran takımı ile birlikte gençlerimizi müziğe teşvik etmek ve yetenekli olanları bu yönde kullanmak bu proje kanalları ile ortaya çıkarmak projenin amacı. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz." diye konuştu.

20190711-2-37290624-45973117.jpg

Program Bafra Mehteran Takımı'nın gösterisinin ardından sona erdi.

Toplantıya, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Süleyman Gökay Gökdoğan, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Serkan Erbaş, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Osman Şenocak, İlçe Müftüsü Necmettin Kayar, ile siyasi partilerin ilçe başkanları katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.