ÖLDÜK ÖLDÜK DİRİLDİK

TFF 1.lig de Samsunspor sahasında Adanaspor’u ağırladı.. Şimşeklerde bu maçta ilk devreyi kapattı denilen Nadir Çifci sürpriz bir şekilde ilk 11 de sahaya çıktı..

Yılport Samsunspor maçın ilk yarısında rakibi karşısında topa % 70 daha fazla sahip olsada bir türlü rakip kalede isyediği pozisyonlara girmedi.. Böylesine kısır pozisyonların yaşandığı ilk devrede gol sesi çıkmadı ve mücadelenin ilk yarısın 0-0 tamamlandı.

Maçın ikinci  Yarısında ise Samsunspor erkam resmen kendi kalesine attığı golle adeta büyük bir şok.. Bu şoku üzerinden hemen atan kırmızı beyazlilar İlyas kubilay yavuzum penaltıdan attığı golle skoru 1-1 getirdi.


Maçın son dakikalarında Samsunspor rakip kalede ardarda pozisyonlara girdi.. Beklenen gol 90 + 8’de Guido koçer’den geldi.. Guidonun attığı bu hayati gol Samsunspor’a hem üç puanı getirdi hem de şampiyonluğun adeta ateşini fitilledi..

Artık devre arasına girdik yapılacak. Transferlerle ligin ikinci yarısına daha iyi bir giriş yaparak şampiyonluk yolunda yolunda emin adımlarla devam etmeliyiz.. Şampiyonluğa ulaşacak başarıyı sağlayacak bir camiayız ben bu takıma hocamıza ve başkanımız Yüksel Yıldırım’a güveniyorum ve inanıyorum.. HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR