ÖLDÜK ÖLDÜK DİRİLDİK

Samsunspor sahasında şampiyonluktaki en önemli rakibi olan Manisa FK'yı konul etti.. Taraftarlar stadyumu hınca hınç doldurarak adeta rakibe korku verdi.

 

Her şey çok güzel başladı. Stadyum deyim yerindeyse karnaval yeri gibiydi. Şarkılar söylendi, görsel şov yapıldı ve hakemin düdüğüyle dev maç başladı. Başladı başlamasına da Samsunspor taraftarının gücünü ve üstünlüğünü bir türlü rakibe kabul ettiremedi.

 

Bu nedenle maçın ilk yarısında rakibin sağlı sollu ataklarına dur diyemedik ve kalemizde gördüğümüz iki şok golle soyunma odasına hiçte ummadığımız bir skorla 2-0 mağlup girmek zorunda kaldık.

 

Ancak Teknik direktörümüz İrfan Buz'un ikinci yarıda sahaya Guido Koçer ve Atabey Çiçek'i dahil etmesi Samsunspor'a adeta taze kan oldu. Rakip öylesine tecrübeli ki oyunu 70 dakika kontrolü altında tuttu. Ancak bu dakikadan sonra Atabey sahneye çıktı.

 

Tam maç böyle bitecek derken enfes kafa vuruşu ile Skoru 2-1'e getirdi. Bu gol tribünleri de inanılmaz ateşledi. Golden sonra herkes bir golün daha geleceğine inanmıştı. Atabey bir kez daha altın kafa vuruşunu yaptı ve skor 2-2 ye geldi. Bu gol inanılmaz bir atmosfer yarattı. Galibiyet için rakibin üzerine üzerine gittik ama ne yazıkki galibiyet golünü bulamadık.

 

İlk yarı biraz daha dikkatli oynasaydık her şey daha farklı olabilirdi. 2-0'dan skoru dengelemekte önemliydi. Bu maç geride kaldı, artık hatalarımızdan ders çıkartıp Amed maçına odalanmalıyız. Her şey bitti derken geriden gelmek ve sahadan puanla ayrılmak son derece önemliydi. Bu maçta nazar boncuğu olsun.

 

HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR