OLACAK İŞ DEĞİL

OLACAK İŞ DEĞİL
Ankara’da toplanan AK Partili yöneticilerinin basına servis ettikleri resimde dikkat çeken detay Büyükşehir Belediyesinde personel olarak çalışan AK Parti Kadın kolları Başkanı Rabia Baykeser ile amiri pozisyonundaki Yusuf Ziya Yılmaz’ın ...

Ankara’da toplanan AK Partili yöneticilerinin basına servis ettikleri resimde dikkat çeken detay Büyükşehir Belediyesinde personel olarak çalışan AK Parti Kadın kolları Başkanı Rabia Baykeser ile amiri pozisyonundaki Yusuf Ziya Yılmaz’ın aynı masa etrafında oturmalar oldu. Birisi amir diğeri işçi olan bu iki kişinin Samsun’un AK Partili yöneticileri olarak aynı karede yer alması olacak iş değil yorumlarına neden oldu.

                          AMİR MEMUR AYNI KAREDE NASIL OLUR

   
   AK Parti kadın kolları Başkanlığını yürütmekte olan Rabia Baykeser’in Büyükşehir Belediyesi’nde işçi kadrosunda çalıştığı ve son çıkan yasayla birlikte kadro alanların içerisinde olduğu öğrenildi. Büyükşehir Belediyesi’nde elçi olan Rabia Baykeser’in  aynı zamanda AK Parti il Kadın Kolları başkanı olması dünyanın tabiatına aykırı bir durum olarak nitelendirilmekte. Amiri pozisyonundaki Yusuf Ziya Yılmaz ile birlikte aynı pozisyondaymış gibi aynı karede yer alması kamuoyunun tepkisini toplamakta.

          

       KAMUDA ÇALIŞANLAR PARTİDE GÖREV ALMAMALI

   
AK Parti Genel merkezinin daha önceden aldığı karar gereği kamuda çalışan personelin parti teşkilatlarında bulunması yasaklanmıştı. AP Parti kadın kolları Başkanı olan Rabia Baykeser’in bu kural gereği derhal görevini bırakması gerekmekte, Baykeser’in bu kuralı bilmesine rağmen hala daha görevinden neden ayrılmadığı da merak konusu olmuş durumda. Baykeser’in bu şarlarda yaklaşan AK Parti kadın kolları seçiminde aday olması da mümkün değil, Baykeser’in kongre gelmeden görevinden istifa etmesi beklenmekte.

            

             TEŞKİLATLARDAKİ KAMUDA ÇALIŞANLARIN TAMAMI İSTİFA ETMELİ

 

  AK Parti Genel merkezinin aldığı karar gereği kamuda çalışanların teşkilatlarda bulunmasının önünü kapatmıştı. Bu kural gereği AK Partinin tüm kadrolarında bulunan çalışanların görevlerinden ayrılmaları gerekmekte olduğu ortada. Önümüzdeki günlerde hem parti teşkilatında hem de kamuda çalışan personelin iki görevden birisini tercih etmek zorunda kalacağı ve görevlerinden istifa edecekleri öğrenildi. Gazete olarak konu un takipçisi olacağımızı ve hem kamuda hem parti teşkilatlarında olan isimleri kamuoyu ile paylaşmaya devam edeceğiz.

Ahmet Ufuk Erkan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum