OKULLARA BÜYÜK DESTEK

OKULLARA BÜYÜK DESTEK
Atakum Belediyesinden okullara dev destek 2,5 yılda 2,5 milyon TL yatırım yapıldı

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Atakum İlçesindeki ilk, orta ve lise düzeyindeki okullara bakım, onarım, tadilat ve tesis kapsamında 2,5 yılda 2,5 milyon TL yatırım yaptıklarını söyledi.

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, ilçedeki okullara yönelik olarak 2,5 yılda 2 milyon 500 bin TL’lik bakım, onarım, tadilat ve tesis yatırımı gerçekleştirdiklerini belirtti. Eğitime son derece önem verdiklerini ve bu önemden hareketle ilçedeki okullara yönelik çalışmalar içerisinde olduklarını kaydeden Başkan Taşçı, “Atakum Belediyesi olarak çocuklarımızın daha iyi koşullarda eğitim hayatlarını sürdürebilmeleri için üzerimize düşen hiçbir görevden kaçmıyoruz” dedi.

Atakum İlçesinde ilk, orta ve lise düzeyinde 59 devlet okulunun bulunduğunu belirten Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, bu okulların tümüyle irtibat halinde olduklarını ve öncelikli eksikliklerinin giderilmesi noktasında ciddi bir çalışma içerisinde olduklarını belirtti. Atakum Belediyesi olarak son 2,5 yıl içerisinde okullara yönelik 2 milyon 500 bin TL yatırım yapıldığını ifade eden Başkan Taşçı, “İlçemizde 24 ilkokul, 20 ortaokul ve 15 lise bulunmaktadır. Okullarımıza yönelik olarak bakım, onarım, tadilat ve tesis yatırımı kapsamında son 2,5 yılda 2 milyon 500 bin TL yatırım gerçekleştirdik. Atakum İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile sürekli irtibat halindeyiz. Okullarımızın yöneticilerinden gelen talepleri de hassasiyet içerisinde inceliyor, sorunların çözümü için gereğini yapıyoruz. Çocuklarımızın, günlerinin neredeyse büyük bir kısmını geçirdiği, geleceğe hazırlandığı okullarımız önemsiyoruz. Çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.