Okullar kapandı, bakım ve onarım çalışmaları hızlandı

Okullar kapandı, bakım ve onarım çalışmaları hızlandı
Öğrencilerin daha iyi şartlarda geleceğe hazırlanması için ilçedeki okulların bakım, onarım ve tadilatlarını gerçekleştiren Bornova Belediyesi, 2014-2015 eğitim-öğretim döneminin sona ermesiyle birlikte bu çalışmalarına daha da hız verdi.

 Okulların idareci, öğretmen ve öğrencileri ile veliler Bornova Belediyesi’ne teşekkür ederken, Başkan Olgun Atila, eğitime yani Türkiye'nin geleceği olan çocuklara yapılan yatırımınların herşeyden önemli olduğunu söyledi.

Bu yıl bugüne kadar yapılan çalışmalar kapsamında, Suphi Koyuncu Lisesi, Işıkkent İlköğretim Okulu, Doğanlar Hüsnü Borovalı İlköğretim Okulu, Hilal Necmiye Hüsnü Ataberk İlköğretim Okulu, EKVA 3 Necmiye Bilgin İlköğretim Okulu, Çamdibi Ferit Bahriye Ergil İlköğretim Okulu, Çamdibi Uzun Hasan İlköğretim Okulu ve Hayrettin Duran Anadolu Lisesi’ni yepyeni bir görünüme kavuşturdu. Batıçim İlköğretim Okulu ve Pınarbaşı Güzelcan Kardeşler Mesleki ve Teknik Anadulu Lisesi’ndeki tadilatlar tamamlanma aşamasına geldi.

Bornova genelinde 19 ilkokul, ortaokul ve lisede bu yıl yapılan çalışmalarla eksikler giderildi. Eğitim ve öğretime ara verilen yaz tatilinde, 9 okulda başlayacak bakım ve onarımlar ise yeni eğitim-öğretim yılına kadar tamamlanmış olacak.

Eğitime yapılan yatırımınların herşeyden önemli olduğunu söyleyen Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, "İmkanlarımız doğrultusunda ihtiyacı olan tüm eğitim kurumlarına destek oluyor, çocuklarımızın eğitimlerinde hiçbir sorun yaşamamaları için elimizden geleni yapıyoruz. Bu desteğimiz sürecek." dedi. CİHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.