OKUL MÜDÜRLERİNDEN TOK’A EĞİTİM TEŞEKKÜRÜ

OKUL MÜDÜRLERİNDEN TOK’A EĞİTİM TEŞEKKÜRÜ
İlkadım İlçe genelindeki okul müdürlerini makamında ağırlayan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, “Eğitim yuvalarımıza yapılan her yatırımın, geleceğe yapılan yatırımdır” dedi.

İlkadım İlçesi Yeşilyurt Demirçelik, Derecik ve Belediye Ortaokulu Müdürleri ve yöneticileri  İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok’a teşekkür ziyaretinde bulundu. İlkadım ilçe genelinde bulunun eğitim kurumlarına yapılan destek ve bakım onarım için İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok’a teşekkür eden yöneticiler Tok’a teşekkür plaketi sundu. İlkadım İlçesinin Samsun şehrinin merkezi olduğunu ve en çok eğitim kurumlarının İlkadım İlçesi’nde bulunduğunu belirten İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, “Eğitim için yapılan her yatırımın arkasında olmak bizlere onur gurur ve mutluluk veriyor” dedi.

 

“KAPIMIZ ARDINA KADAR AÇIK”

İlkadım ilçe genelinde bulunan eğitim yuvalarına destek sağlamak için dört koldan çalışmalar gerçekleştirdiklerini belirten İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, “İlkadım Belediyesi olarak göreve geldiğimiz ilk günden bu güne kadar bölgemizde bulunan eğitim kurumlarımızı yakından inceliyoruz. Gereken her türlü desteği sağlamak için eğitim kurumlarımızın yöneticilerine kapımız sonuna kadar açık. İlkadım, Samsun şehrinin en eski ve en merkezi ilçesidir. Bu sayede Samsun’da en çok eğitim kurumu bulunan ilçe de yine İlkadım’dır. Eğitim yuvalarımıza yaptığımız her türlü yatırımı her türlü desteği  geleceğe yapılan en büyük yatırım olarak görüyoruz. Geleceğimiz olan yavrularımız ne kadar ferah ve rahat ortamlarda eğitim hayatlarını sürdürürlerse, ne kadar modern ve hijyenik şehirlerde yaşamlarını sürdürürlerse geleceğe o kadar pozitif bakarlar. Bizler şimdiden geleceğe ışık tutmak için dört koldan çalışıyoruz.Eğitim için yapılan her yatırımın arkasında olmak bizlere onur gurur ve mutluluk veriyor” diye konuştu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.