OHAL Türkiye'nin Geleceği İçindir

OHAL Türkiye'nin Geleceği İçindir
Demokrasi'ye karşı tehdit OHAL ile koruma altına alınacak

Türkiye'de olağanüstü hal(OHAL) kararının özgürlüklerin kısıtlanması anlamına gelmediğini ifade eden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok,  " OHAL, Kamu düzeninin ve demokrasinin korunması ve tedbirlerin etkin ve hızlı bir şekilde alınması içindir. " dedi.

OHAL'in sıkı yönetim olarak algılanmaması gerektiğini ifade eden Başkan Tok, OHAL kararının güzel sonuçlar doğuracağına söyledi. 

OHAL, TÜRKİYE'NİN ÖNÜNDEKİ TEHDİTLERİ KALDIRACAKTIR

15 Temmuzda milletin iradesine yapılan kalkışmanın sonunda ihanet çetesinin en ağır şekilde cezalandırılacaklarından hiç şüphesinin olmadığını kaydeden  Başkan Tok, " Devletimiz, kendisine yönelik tehditlere karşı önlem almak zorundadır. Bu kapsamda alınan olağanüstü hal yerinde alınmış bir karardır. Kamu düzeninin korunması ve hizmetlerin etkin bir şekilde işlemesi için bu kararın alınması gerekiyordu. Burada önemli olan demokrasi ve özgürlüklerin teminat altına alınmasıdır. Temel hak ve özgürlükler kısıtlanmayacaktır. Aksine millet menfaatine yönelik ivedi tedbirler alınacaktır. Milletin iradesini hiçe sayarak millete kurşun sıkan meclisi bombalayan FETÖ terör örgütüne mensup ihanet çetesi OHAL ile alınacak tedbirler ile en ağır şekilde cezalandırılacaktır. Biz bu karardan mutluyuz. Hep birlikte gelecekte göreceğiz nasıl güzel günler olacağını. Devletimiz yatırımlarına ve hizmetlerine aralıksız devam edecektir. Allah bu vatanı, milleti ve Cumhurbaşkanımızı, bütün müminleri korusun. Demokrasi nöbetimizi, Cumhurbaşkanımız ve Başkomutanımız, ne zaman emir verirse 'nöbet bitti' derse bizde halkımızla birlikte meydanlardan ayrılacağız. " diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.