‘Öğretmenlik kutsal bir görev’

‘Öğretmenlik kutsal bir görev’
Belediye bünyesinde gerçekleştirilen kursların öğretmenlerine yönelik gerçekleştirilen etkinliğe katılan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Öğretmenlik sadece meslek değil, kutsal bir görevdir” dedi.

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Özgecan Kadın Koordinasyon ve Sosyal Hizmetler Merkezi tarafından Türkiş Kültür Evinde düzenlenen 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinliğine katıldı.

Atakum Belediyesi tarafından kültür evlerinde verilen kursların öğretmenlerine çiçek vererek öğretmenler gününü kutlayan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, çeşitli hediyeler dağıttı. Öğretmenliğin kutsal bir görev olduğunu ifade eden Başkan Taşçı, “Bir insanı yetiştirmek, öğretmek, geleceğe hazırlamak gibi ciddi bir misyonun temsilcisi olan öğretmenlerimize minnettarız. Öğretmenlik sadece bir meslek değil, kutsal bir görevdir. Bu anlamda böylesi kutsal bir görevi yerine getiren öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutluyoruz” dedi.

Özgecan Kadın Koordinasyon ve Sosyal Hizmetler Merkezinin gönüllü yöneticiliğini sürdüren ve kendisi de öğretmen olan eşi Fatma Taşçı’nın da gününü kutlayan Başkan Taşçı, “Öğretmenleri en iyi anlayanlardan birisiyim. Zira ben bir öğretmen eşiyim. Öğretmenlerin nasıl özveriyle çalıştığının, öğrencilerinin geleceği için nasıl mücadele ettiklerinin en iyi şahitlerinden birisiyim. Bu anlamda tüm öğretmenlerimizin olduğu gibi eşimin de öğretmenler gününü kutluyorum. Belediyemiz bünyesinde gerçekleştirilen ve yoğun talep gören kurslarımızın öğretmenlerinin katılımıyla güzel bir kutlama gerçekleştirdik. Katılımcılara teşekkür ediyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.