ÖĞRETMENLERE MESLEKİ GELİŞİM SEMİNERİ VERİLDİ

ÖĞRETMENLERE MESLEKİ GELİŞİM SEMİNERİ VERİLDİ
Samsun maarif hareketi kapsamında OMÜ Eğitim Fakültesi Özel eğitim Bölümü İşitme Engelliler Anabilim Dalı Öğretim Görevlisi Ayfer Keskin tarafından İlkadım ilçesindeki İstiklal İlkokulu tüm öğretmenlerine semineri verdi.

Maarif hareketi mesleki gelişin ekibinin yoğun çalışmaları ile okulumuza davet edilen,  OMÜ Eğitim Fakültesi Özel eğitim Bölümü İşitme Engelliler Anabilim Dalı Öğretim Görevlisi Ayfer Keskin tarafından İstiklal İlkokulu öğretmenlerine mesleki gelişimlerine katkıda bulunmak amacı ile okulu toplantı salonunda "Genel Eğitim sınıflarında Bulunan Öğrenme Güçlüğü olan Öğrencileri desteklemek için yapılacak Öğretimsel düzenlemeler" konulu seminer düzenlendi.  

 

‘SEMİNERLERİMİZ DEVAM EDECEK’

Seminerde bilgi aktarımı, paylaşımlar ve soru cevap yöntemleri ile öğretmenlerimiz bilgilerini güncelleme fırsat bulduklarını belirten Okul Müdürü Zekeriya Keskin. " Öğretmenlerimizin mesleki gelişimleri için yapılan bu tür seminer çalışmaların çok yararlı olduğunu düşünüyorum. Mesleki gelişim seminerleri bundan sora da devam edecek. Semineri veren  OMÜ Eğitim Fakültesi Özel eğitim Bölümü İşitme Engelliler Anabilim Dalı Öğretim Görevlisi Ayfer Keskin  hocamıza teşekkür ederim. Okulumuz mesleki gelişim ekibine de teşekkür ederim " dedi.  

 

Programın sonunda Okul Müdürü Zekeriya Keskin tarafından OMÜ Eğitim Fakültesi Özel eğitim Bölümü İşitme Engelliler Anabilim Dalı Öğretim Görevlisi Ayfer Keskin   plaket ve çiçek verilerek seminer tamamlandı.

Köksal ÖNER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.