ÖĞRETMENİNİ UNUTMADI

ÖĞRETMENİNİ UNUTMADI
Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, ilkokul öğretmeni olan Hamdiye Ersan’ı evinde ziyaret ederek, elini öptü ve 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutladı

 Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde ilkokul öğretmeni olan Emekli Öğretmen Hamdiye Ersan’ı Samsun Atakum’da ki evinde ziyaret etti.
İkiz, ziyarette Ersan’a çiçek takdim ederek elini öptü ve Öğretmenler Günü'nü kutladı. 
Emekli Öğretmen Hamdiye Ersan kendisini unutmayan, ziyaretiyle mutlu eden öğrencisine alnından öperek teşekkür etti. Ersan; “Bir öğretmen için her öğrenci bir çocuğundur ve en önemli şey de çocuklarını iyi yerlerde görmek. Bir köy ilkokulunda öğrencim olan Murat Bey’in başarılarını takip ediyor ve kendisi ile gurur duyuyorum.”dedi.
Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ise yoğun işleri nedeni ile ziyarete bir gün geç geldiğini belirterek öğretmeninden özür diledi. İkiz, "Üzerimde büyük emekleri olan, ilkokul öğretmenim Hamdiye Ersan’ı evinde ziyaret ettim; öğretmenler gününü kutladım. Öğretmenler, bizleri hayata bağlayan geleceğe taşıyan anne ve babamızdan sonra hayatımızın en kutsal varlıklarıdır. Bütün öğretmenlerimizin 24 Kasım öğretmenler gününü kutluyorum.” diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.