ÖĞRENCİLERLE YAZAR BULUŞMASI

ÖĞRENCİLERLE  YAZAR BULUŞMASI
Çocuk kitapları yazarı Cumhur Turan Arıburnu İlkokulu öğrencileri ile söyleşi yaptı. Samsun Maarif Hareketi kapsamında Arıburnu ilkokuluna davet edilen yazar Cumhur Turan, öğrenciler ile anılarını ve yazarlık deneyimlerini paylaştı.

Samsun’un İlkadım ilçesindeki Arıburnu İlkokulu Okul Müdürü Zekeriye Keskin “Yazar Cumhur Turan ile sohbet eden öğrencilerimiz aldıkları kitapları imza ettirmenin sevincini yaşadılar. 1600 civarın öğrencimizin katıldığı yazar öğrenci buluşması çok yararlı geçti ”dedi.

‘GELİŞİMİNE KATKIDA BULUNMAYI AMAÇLADIK’
Okul Müdürü Zekeriye Keskin “Öğrencilerimizi yazar Cumhur Turan ile buluşturarak onların kitap ukuma alışkanlıklarının gelişimine katkıda bulunmayı amaçladık. Bundan sonra da bu tür etkinlikleri yapmayı planlıyoruz” diye konuştu.

YAZAR TURAN,’ MÜDÜR KESKİN ‘E TEŞEKKÜR EDİYURUM’
Çocuk kitapları yazarı Cumhur Turan “ Çok heyecanlı ve istekli bir öğrenci grubu ile söyleşi yaptığım için çok memnunum. Bu tür etkinliklerin öğrencilerin kitap okuma alışkanlıklarına katkı sağlayacağına inanıyorum. Bu etkinliği düzenleyen Okul Müdürü Zekeriye Keskin ‘e teşekkür ederim “dedi.
Köksal ÖNER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.