Öğrencilerle “AB” Sohbeti

Öğrencilerle “AB” Sohbeti
Samsun TSO bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Samsun AB Bilgi Merkezi tarafından, Çarşamba 75. Yıl Sağlık Meslek Lisesi’nde, “Gençlerle Sohbet” etkinliği gerçekleştirildi.

Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu koordinasyonunda uygulanmakta olan, Türkiye’de AB Bilgi Merkezleri Ağı’nın Desteklenmesi Projesi kapsamında 1997 yılından bu yana Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Samsun AB Bilgi Merkezi tarafından, Samsun’un Çarşamba ilçesindeki 75. Yıl Sağlık Meslek Lisesinde “Gençlerle Sohbet” etkinliği gerçekleştirildi.Avrupa Takımı uzmanlarından Derya Sevinç’in katılımı ile gerçekleştirilen etkinlikte öğrencilere, Avrupa Birliği (AB), kuruluşu ve felsefesi, AB-Türkiye ilişkilerinin gelişimi ve gelinen son nokta hakkında bilgiler verildi.

Çarşamba 75. Yıl Sağlık Meslek Lisesi 10. Sınıf öğrencilerinin yoğun katılım sağladığı etkinlikte öğrencilerle interaktif bir ortamda,“Neden Yüzümüzü AB’ ye dönmeliyiz” ana fikri etrafında bir görüş alışverişi de yapıldı.

Etkinlikler devam edecek

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, “Toplumun tüm kesimlerinin bilgi ve farkındalık seviyelerinin artırılmasını amaçlayan proje, yıl içindeki etkinliklerle devam edecek.  Bu bir iletişim projesidir ve biz de gerçekleştirilen etkinlikler ile mümkün olduğunca çok kişiye ulaşılmasına çalışıyoruz. Tabi ki amaç; ulaştığımız kesimlere doğru bilgilerle dokunabilmektir. Bu nedenle Oda olarak, AB Bilgi Merkezi’nin faaliyetlerini önemsiyor ve destekliyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.