ÖĞRENCİLERE ÖDÜL

ÖĞRENCİLERE ÖDÜL
BAŞKAN SEMİZ VE BAŞKAN VURAL ÖĞRENCİLERİ ÖDÜLLENDİRDİ

Canik Müteahhitler Derneği Onursal Başkanı aynı zamanda Samsun İli Fakirler Derneği Başkan Yardımcısı Cemal Semiz, Samsun İli Fakirler Derneği Başkanı Adem Vural ile birlikte derslerinde başarı sağlayan öğrencileri ödüllendirdi.

"ONLAR TÜRK MİLLETİ'NİN GELECEĞİ"
Canik Müteahhitler Derneği Onursal Başkanı aynı zamanda Samsun İli Fakirler Derneği Başkan Yardımcısı Cemal Semiz şu şekilde konuştu: " Samsun'un her kesimine elimizden geldiği kadar destek olmaya çalışıyoruz. Bu konudua toplumumuzun bilinçli olarak hareket etmesi gerekiyor. Burada başarılı olan öğrenciler, Türk Milleti'nin geleceğidir. Bu düşünce ile hareket edersek, bu insanlara yardımcı olabilir. Onların derslerinde başarısı hepimizi onurlandırıyor ve gurulandırıyor. Öğrencilerimize eğitim öğretim hayatında başarılar diliyoruz."
"SIRT SIRTA VERİP ÇALIŞMALIYIZ"
Samsun İli Fakirler Derneği Başkanı Adem Vural, " Başkan Cemal Semiz gerçekten çok önemli bir noktaya değindi. Bu öğrencilerimizin geleceğini kurtarmak adına sırt sırta verip çalışmalıyız. Bu çocuklar milletimizin geleceğidir. Bunun farkında olarak, davranıp hareket etmeliyiz. Derslerinde başarı sağlayan öğrencileri kutluyorum ve bu başarıların devamını diliyorum. Elimizden geldiği kadar yaralara merhem olmaya çalışıyoruz. Bu konuda desteğini esirgemeyen Sayın Başkan Cemal Semiz'e teşekkür ediyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.