ÖĞRENCİLERE DEV DESTEK

ÖĞRENCİLERE DEV DESTEK
SAMSUN Elektrik Mühendisleri Odası Şube Başkanı Mehmet Özdağ ve yönetim kurulu üyeleri, Vezrköprü İlçesi Göl Ortaokulu öğrencilerine, Tübitak Bilim Fuarı'na hazırlanmalarına yardımcı olmak için yaklaşık 5 bin TL değerinde robot setleri hediye etti.

Elektrik Mühendisleri Odası Samsun Şubesi Başkanı Mehmet Özdağ, Vezirköprü İlçesi Göl Ortaokulu'nda "Enerji Verimliliği ve Tasarrufu" konulu bir konferans verdi. Öğrenilere yaptığı sunumla enerji verimliliğini ve tasarrufu konusunda bilgiler veren Mehmet Özdağ, daha sonra da onlara bir sürpriz yaptı. Daha önce okul idaresi tarafından bilişim teknolojileri öğrencilerinin robot setine ihtiyaç olduğunun bildirilmesi üzerine Mehmet Özdağ, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte topladıkları paralarla yaklaşık 5 bin TL değerinde robot seti alarak öğrencilere hediye etti. 18 öğrencinin yararlanacağı robot  setleri öğrencilerin yüzünü güldürdü. 

Elektrik Mühendisleri Odası Samsun Şube Başkanı Mehmet Özdağ ve yönetim kurulu üyeleri daha sonra bilişim sınıfında öğrencilerin çalışmaları ve robot projelerini inceledi. Mehmet Özdağ, 24-25 Mayıs tarihinde düzenleyecek Tübitak Bilişim Fuarı'na hazırlanmalarına yardıcı olacak robot takımı ile öğrencilerin hünerlerini sergilemelerine katkı sağlamının mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.(DHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.