ÖĞRENCİLERE BAŞARILAR DİLEDİ

ÖĞRENCİLERE BAŞARILAR DİLEDİ
AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Hakan Altıntaş, 15 Mart Pazar günü yapılacak olan Yüksek Öğretime Geçiş (YGS) sınavı dolayısıyla öğrencilere yönelik bir mesaj yayınladı.

AK Parti Samsun Milletvekili A.Adayı Hakan Altıntaş pazar günü yapılacak olan 2015 Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı (YGS)’na girecek öğrencilere başarılar diledi.

Altıntaş yayınladığı mesajda Yüksek Öğretime Geçiş Sınavının öğrencilerin üniversite hayatına geçişte önemli bir basamak olduğunu vurguladı.

 

Altıntaş “Bir yıl boyunca her türlü fedakarlıkla çalışıp birçok alışkanlığınızdan vazgeçerek YGS’ye hazırlandınız. İnşallah bir yıl boyunca yaşadığınız stres, sıkıntı ve mücadelenizin karşılığını hak ettiğiniz şekilde alacaksınız. Sınav öncesi ve sırasında rahat olun, heyecan yapmayın. Umarım bütün bu çalışmalarınızın ve gayretlerinizin meyvesini bu sınavı başarıyla geçerek elde edersiniz. Unutmayın! bu ülkenin sizin gibi yetişmiş gençlere ihtiyacı vardır. Sınava girecek tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum" dedi.

 

Eğitimin ve eğitimli bir neslin önemine vurgu yapan Altıntaş, "Günümüz dünyasında eğitim ve bilim, ülkelerin gelişmesinde önemli rol oynar. Ülkelerin kalkınma ve gelişme göstergeleri arasında eğitim önemli bir yer edinmektedir. Türkiye’nin, hak ettiği seviyeye ulaşması için eğitimli, yetişmiş insan gücüne her zamankinden daha çok ihtiyacı olduğunu söyleyebiliriz” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.