ÖĞRENCİLERDEN TAZİYE ZİYARETİ

ÖĞRENCİLERDEN TAZİYE ZİYARETİ
Samsun’un İlkadım ilçesindeki Arıburnu İlkokulu öğrenci ve öğretmenleri İlyasköy Polis merkezine taziye ziyaretinde bulundu

ARIBURNU OĞRENCİLERİNDEN POLİSLERE TAZİYE ZİYARETİ  

Samsun’un İlkadım ilçesindeki Arıburnu İlkokulu öğrenci ve öğretmenleri İlyasköy Polis merkezine taziye ziyaretinde bulundu. 

Arıburnu İlkokulu 3.ve 4’üncü sınıftan bir gurup öğrenci Okul Müdürü Zekeriya Keskin ve öğretmenleri nezaretinde, son günler de İstanbul’ da ve Kayseri’ de yaşanan terör eylemlerinde şehit olan polis ve askerlerimiz için İlyasköy Polis merkezindeki tüm emniyet teşkilatına başsağlığı dileğinde bulundular. 

POLİSİMİZ VE ASKERİMİZİN YANINDAYIZ
Arıburnu İlkokulu Müdürü Zekeriya Keskin,“ Şehitlerimize Allahtan rahmet ailelerine başsağlığı yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Ülkemizin gelişmesini ve huzurunu istemeyen iç ve dış düşmanlar asla amaçlarına ulaşamayacaklar, polisimiz ve askerimizin yanındayız, teröristlere güvenlik güçlerimiz en ağır cezayı vereceklerdir. Ülkemizin ilerlemesini kimse engelleyemeyecektir. Millet olarak birlik ve beraberlik içinde olmalıyız” dedi.

ÖĞRETMENLERİNİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM
İlyasköy Polis Merkezi Emniyet Amiri Oğuzhan Aykırı, ise, “ziyaretiniz için teşekkür ederim, sizlerin desteği bizim bu hainlerle mücadele azmimizi güçlendiriyor, sizler gibi bilinçli bir nesil yetiştiren öğretmenlerinize teşekkür ediyorum, birlik ve beraberlik içinde bu hainlere gereken dersler verilecektir” diye konuştu. Arıburnu İlkokulu Öğrencileri Polis merkezi amiri Oğuzhan Aykırı’ ya çiçek takdim etiler.
Köksal ÖNER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.