Öğrencilerden büyüklere yılbaşı kartpostalı

Öğrencilerden büyüklere yılbaşı kartpostalı
SAMSUN'daki Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Vakıf Koleji öğrencileri geçmişte yeni yıl, bayram gibi özel günlerde insanların birbirlerine kartpostal göndererek yeni yıl ve bayramlarını kutladıklarını...

...bu geleneğin insanlar arasında samimiyet ve dostluğu artırdığını belirterek büyüklerine yeni yıl için kartpostallar gönderdi. 

OMÜ Vakıf Koleji öğrencileri, bu yılbaşından nostalji yaptı. Yılbaşını kutlamak için sevdiklerine, aile büyüklerine kartpostal gönderen öğrenciler, unutulan bu geleneği yeniden yaşattı. Öğrenciler, günümüzde daha çok elektronik posta ve mesaj sistemlerinin kullanıldığını, yaygınlaşan bu durumun emek isteyen bu geleneği yok ettiğini düşünürken, büyüklerinin hatıralarını tazelemek ve onların yeni yıllarını bu yolla kutlamak istedi. Kaybolmaya yüz tutan gelenek, OMÜ Vakfı Kolejinin tüm öğrencileri tarafından yeniden canlandırıldı ve öğrenciler sürpriz kartpostalların onları teslim alanları oldukça mutlu edeceğini düşündüklerini söyledi. OMÜ Vakfı Koleji Müdürü Mustafa Kurt, şöyle dedi:

"Öğrencilerimizin böylesine güzel bir etkinliği düşünmesi okul yönetimi ve öğretmenleri olarak bizleri çok mutlu etti. Kartpostallar, Samsun Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne yaşlılarımıza iletilmek üzere teslim edilecektir. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğümüzün değerli yöneticilerine verdikleri destekten dolayı çok teşekkür ediyoruz." 

Kartpostalların üzerindeki resmin OMÜ Vakfı Koleji öğrencisi Bahar Betül Fidaner'e ait ödüllü bir resim olduğu ve kartpostalların ayrıca Milli Eğitim Bakanı, Gençlik ve Spor Bakanı, Samsun Valisi, Büyükşehir Belediye Başkanı, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörü, rektör yardımcıları, Türkiye'nin 81 İl Milli Eğitim Müdürü ve Atakum İlçe yöneticilerine gönderileceği belirtildi. DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.